Baby Yoda finns i The Sims 4

Omg! Nu finns Baby Yoda i The Sims 4

Gullighetsfaktorn denna dag ökade just något enormt. Baby Yoda har tagit sig in i The Sims 4. Och internet älskar det!

De senaste veckorna har internet förälskat sig i en liten figur som går under namnet Baby Yoda. Karaktären kommer från Star Wars-serien The Mandalorian som finns på Disneys nya streamingtjänst Disney+.

Baby Yoda är inte den gamla Yoda-karaktären som barn (The Mandalorian utspelar sig fem år efter filmen Star Wars Episod 6: Return of the Jedi där original-Yoda dör). Däremot är hen av samma art.

Lär dig allt om Baby Yoda här


Internet fylls av bilder på Baby Yoda

Det tog inte lång tid innan sociala medier, speciellt Twitter, översvämmades av bilder och memes på Baby Yoda. Hen är helt enkelt så gullig att det i princip är fysiskt omöjligt att inte kolla och drabbas av sötchock.

Nu har skaparna av spelet The Sims tagit det hela ett steg längre. I en ny uppdatering till The Sims 4 introducerar de Baby Yoda i spelet. Hen går att köpa som staty för 504 simdaler. För dig som blir shoppingsugen hittar du hen under kategorin skulpturer.

Och eftersom internet är internet är det alltid någon som inte nöjer sig med att köpa en staty och placera den lite avslappnat i vardagsrummet. Folk har redan börjat bygga Baby Yoda-arméer.

https://twitter.com/sithmando/status/1205257460321325056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Fgaming%2Fthe-sims-4-now-has-baby-yoda-in-it%2F

Som om inte det vore nog har en annan användare valt att bygga ett speciellt altare där simmarna kan tillbe Baby Yoda.

https://twitter.com/sensiblepigeon/status/1205238241793847304?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Fgaming%2Fthe-sims-4-now-has-baby-yoda-in-it%2F

LÄS MER:

Vad är Baby Yoda? Baaam reder ut

Redaktionens nöjesval: Detta streamar, tittar och lyssnar vi på i december