Sophia Bush

TT

One Tree Hill-stjärnan Sophia Bush har förlovat sig med Grant Huges

Efter det korta äktenskapet med Chad Michael Murray har skådespelaren Sofia Bush förlovat sig på nytt. Under en resa till Italien friade pojkvännen Grant Huges.
TV: Se 9 före detta tonårsskådisar som nu spelar någons förälder
1:16

Efter reklamen: TV: Se 9 före detta tonårsskådisar som nu spelar någons förälder

(1:16)

Sophia Bush är mest känd från den populära ungdomsserien One Tree Hill där hon porträtterade populära hejarklacksledaren Brooke Davis. Efter sitt tidigare korta äktenskap med motspelaren Chad Michael Murray (Lucas Scott) visar hon nu upp förlovningslyckan tillsammans med nya kärleken Grant Huges.

Tidigare giftermålet med Chad Michael Murray

Sophia Bush och Chad Micheal Murray skildrade det dramatiska förhållandet med varandra i One Tree Hill, men utanför kamerornas så spirades det även en romans på ett privat plan. Efter två år tillsammans valde paret att gifta sig 2005. Däremot fick äktenskapet bara bli en kort historia eftersom de fem månader senare gjorde en skilsmässoansökan. Enligt den ska Sophia Bush ha blivit bedragen och har även senare uttalat sig om äktenskapet som en naiv impuls från en dåvarande 21-åring.

Men efter uppbrottet har Sophia Bush nu fått uppleva kärleken på nytt. I ett inlägg på Instagram visar hon upp förlovningen med nya fästmannen Grant.

Friade vid Comosjön i Italien

Sedan våren 2020 har Sophia Bush synts ihop med entreprenören Grant Huges. På deras resa till Italien valde Grant gå ner på knä under en romantisk båttur vid den italienska Comosjön.

”Så det visar sig att vara sin favoritpersons favoritperson är den bästa känslan i hela världen. Hashtag JA” skriver Sophia Bush i samband med frieriet.

Den nyblivna fästmannen Grant Huges är enligt People entreprenör inom vin- och fastighetsbrancshen samt medicinsk teknologi. Precis som Bush är Grant dessutom en hängiven aktivist och engagerar sig i frågor som fattigdom i Nepal, HBTQI-frågor och Black Lives Matter-rörelsen.

”Hon är min eviga favorit. Det här är min favorit. Och vårt liv som vi nu bygger eftersom hon sa 'Ja' är också redan en favorit. Jag är så exalterad över att få dela livet med dig, min älskling” skriver Grant om förlovningen på sin Instagram.

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar

Fina kärlekshistorien: Sex/life-skådisarna blev ett par på riktigt

Alicia Vikander och Michael Fassbender syns nu med bebis efter gravidspekulationerna

6 seriepar som gick från fiender till kärlekspar