paris hilton i klänning av toapapper

Paris Hilton i brudklänning gjord av toalettpapper inför bröllopet

Bröllop stundar för Paris Hilton, 40 – men först en möhippa eller två! I helgen firades hon av vänner med brunch och lekar i sin egen trädgård. Bilder visar stjärnan i en brudklänning gjord av toalettpapper.
TV: Paris Hiltons stilresa genom åren
0:53

Efter reklamen: TV: Paris Hiltons stilresa genom åren

(0:53)

Slå på ljud

Finansmannen Carter Reum, 40, friade till Paris Hilton i februari i år och fick ett rungande ”Ja” till svar. Paret har känt varandra i 15 års tid och bekräftade sin romantiska relation i fjol.

Efter frieriet skrev Paris på Instagram:

”När man hittar sin själsfrände, så vet man det bara. Du känner det. Min kärlek och jag har varit tillsammans sedan våran första dejt. Och lagom till min födelsedag arrangerade han en alldeles speciell resa till ett tropiskt paradis. När vi gick tillsammans på stranden, ledde Carter mig fram till ett ställe som var pyntat med blommor, och gick ner på knä. Jag sade ja, ja till för alltid. Det finns ingen som jag hellre skulle tillbringa för alltid med”.

Att de två redan firat förlovningslyckan med en gemensam möhippa/svensexa i Las Vegas hindrade inte att Paris i helgen som gick uppvaktades en gång till. Den här gången med brunch och lekar hemma i Los Angeles.

Skapade bröllopsklänning på 5 minuter

Kändissajten People beskriver eventet som en ”brud-brunch”. Paris och hennes svägerska Tessa Hilton fick stå modell när gästerna delade upp sig i två lag och tävlade om att skapa en brudklänning i toalettpapper – på fem minuter. Paris uppges ha varit extra noga med detaljerna. ”Ge mig inte någon brutal slöja”, ska hon ha utbrustit.

bild från en av bröllopsgästernas instagram story

Paris Hilton poserar i en klänning med toapapper. För designen står vännen Arta Gee.

Modellen Arta Gee postade senare en bild på Instagram story där Paris poserar i det färdiga resultatet.

”Hörrni – Vi hade 5 minuter på oss att skapa en brudklänning i toapapper och snälla nån axelpartierna som jag skapade”, skriver Arta Gee. Paris pose tyder på att hon godkänner kreationen.

bild på paris och tessa hilton, från en av gästernas instagram story

Paris och Tessa Hilton i sina klänningar av toapapper. Paris matchar med vit hund och pjucks.

Designern Nicole Williams English postade en bild på Paris och Tessa i helkropp, där vi får se hur bådas toapappklänningar blev.

Kakor med Paris och Carters ansikte

bild från paris hiltons instagram story

Gästerna bjöds på kakor med Paris och Carters ansikte på.

Paris själv postade bilder i story som visar på vackra detaljer ut dekoren. Gästerna bjöds på kakor med Paris och fästmannens porträtt på, och kakor pyntade likt diamantringar med turturduvornas initialer.

bild från paris hiltons instagram story

Paris postade detaljbilder från dukningen på brunchen.

Dryck, närmare bestämt bubbelvatten, serverades i PET-burkar med specialdesignade etiketter.

Försöker bli gravid med IVF

paris hilton och carter reum

Paris Hilton och kärleken Carter Reum på röda mattan.

Tidigare i år skapade Paris rubriker då hon berättade att paret försöker bli gravida genom IVF-befruktning. Anledningen är inte att Paris eller Carter har svårt att bli gravida på naturlig väg, utan för att Paris vill försöka bli gravid med tvillingar.

– Vi genomgår IVF just nu så nu kan jag välja tvillingar, sa Paris då och avslöjade samtidigt att det hela varit Kim Kardashians idé.

– Jag kände inte ens till att det går. Men jag är så glad att hon gav mig det rådet och presenterade mig för sin läkare, bedyrade Paris.

Paris Hilton och Carter Reums bröllop kommer vara i tre dagar med start 11 november.

Foto: Instagram

TV: Fem saker du inte visste om Paris Hilton
1:9

Efter reklamen: TV: Fem saker du inte visste om Paris Hilton

(1:9)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Här sätter Nicole Richie eld på sitt hår – se klippet
Trenderna från 00-talet vi aldrig trodde skulle komma tillbaka – men som kidsen bär nu
Se bilderna från Paris Hiltons möhippa med fästmannen