Paris Hilton och Carter Reum.

TT

Paris Hiltons lyxiga bröllopsresa med Carter Reum – se bilderna

Paris Hilton är ute på en rejäl bröllopsresa med nya maken Carter Reum.
Den har pågått i en månad!
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria
1:06

Efter reklamen: Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria

(1:06)

Slå på ljud

En knapp månad efter att Paris Hilton och Carter Reum gift sig har de åkt ut på en riktigt lyxig smekmånad med varandra.

I sin podcast This is Paris, som av förklarliga skäl tagit ett uppehåll under december, berättar hon nu om sin resa med maken.

– Jag är här i London med min nya make på den mest fantastiska smekmånaden som jag tror att någon kan föreställa sig. Vi bor på The Biltmore Mayfair i London och det är ett sånt vackert hotell. Det är första gången jag bor här och jag älskar alla juldekorationer, de har fantastiska restauranger, säger hon och berättar vidare om ballerinadansare vid tebjudningar och att hon fick träffa Tomten.

Paris visar maken favoritplatsen

Under vistelsen i London har hon så klart också passat på att shoppa i lyxbutiker och njutit av julstämningen. Och Englands huvudstad är inte det enda resemålet på smekmånaden, först ut var nämligen Franska Polynesien.

– Vi började i Bora-Bora, sen åkte vi till Necker island och sen till Moskito island vilket är helt fantastiskt. Så där startade vi vår smekmånad. Och om någon planerar för en bröllopsresa så är de ställena magiska, tipsar Paris Hilton och berättar vidare om parets eskapader.

– Efter det åkte vi till Anguilla, vilket Carter inte varit till tidigare. Jag älskar Anguilla. Det var nog tio år sedan jag var där, men jag varit där ett par gånger, och så fort jag kom dit så kände jag att jag vill flytta dit. Jag älskar stämningen där.

Paris Hiltons fina ord om maken

Därefter var tanken att de skulle resa till Marocko, men på grund av rådande omständigheter var de tvungna att göra upp nya planer. Och då blev det Harbour island i Bahamas, något som Carter Reum såg till att fixa.

– Allt har varit perfekt och jag är så glad att min make är som en bläckfisk som min mamma kallar honom. Han har tentaklerna ute i hela världen, och jag är så lycklig över jag valde honom som min man. Han är så gullig och snäll och söt och uppmärksam och stöttande och han är så stolt över mig, säger hon och fortsätter hyllningen:

– Han har visat mig kärlek på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Jag vet att ni hört att jag är kär tidigare, men jag har inte menat det förrän nu. Jag visste inte vad kärlek var.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Jessica Folcker försvann från rampljuset – så lever hon idag
Lisa Ekdahl höll sonen Milton hemlig – så lever han idag
Amy Schumer berättar om misslyckade skönhetsingreppet