paris hilton och lindsay lohan

Paris Hiltons relation till forna ärkefienden Lindsay Lohan idag

Paris Hilton och Lindsay Lohan var 00-talets ultimata Hollywood-BFFs innan vänskapen fick ett bittert slut. Nu berättar Paris hur relationen ser ut idag.

Tidigt 00-tal umgicks Paris Hilton, 40, och Lindsay Lohan, 35, i samma festliga Hollywood-kretsar. Till en början gick det bra men Paris har på senare år berättat om hur relationen fick ett slut:

TV: Lindsay Lohans stilresa genom åren
1:15

Efter reklamen: TV: Lindsay Lohans stilresa genom åren

(1:15)

Slå på ljud

– För i tiden var jag och Lindsay väldigt nära vänner, men sedan gjorde hon lite saker för att verkligen såra mig, och hon fick mig att sluta lita på henne. Och ja, hon orsakade en massa drama. Så vi var inte vänner längre, det var verkligen slutet på en vänskap, sa Paris i sin podcast This Is Paris i fjol.

– Men när jag tänker på det nu så var vi ju bara unga och omogna. Verkligen högstadie-drama. Speciellt i den är LA-scenen, där vi levde i offentligheten och med media som konstant svärmade kring våra huvuden, och hela tiden försökte skruva upp verkligheten. Och göra saker värre än vad de egentligen var.., menade hon vidare.

Och nu tycks det som om stridsyxan mellan Paris och Lindsay är nedgrävd en gång för alla.

Gratulerade Lindsay Lohan till förlovning

paris hilton

Paris Hilton gifte sig med kärleken Carter Reum i fjol.

Det är när Paris medverkar i det amerikanska tv-programmet Watch What Happens Live, som hon berättar om hur den forna fienderelationen till Lindsay Lohan på senare tid har utvecklats till någonting fint igen.

– Jag känner att vi är vuxna nu. Jag har precis gift mig. Hon har precis förlovat sig. Vi går inte i högstadiet. Jag tycker bara att allt var så omoget och nu är allt bra igen, förklarar Paris i programmet.

Paris berättar hur hon gratulerat Lindsay till sin förlovning med Bader Shammas.

– Jag såg att de hade förlovat sig under min egen smekmånad, så jag sa grattis. Vi har inga dåliga vibbar, försäkrar Paris.

Paparazzi försökte skapa bråk

Kulmen på Paris och Lindsays osämja kom när de 2006 stötte in i varandra av en slump utanför en nattklubb. Paris var i sällskap med Britney Spears när paparazzi försökte få till en konflikt mellan henne och Lindsay inför sina kamerablixtar.

– Så skrek en paparazzi till mig ”Är det sant att du slog Lindsay?!”, och precis då ser jag att Lindsay går rakt emot oss varpå jag svarar honom: ”Varför frågar du inte henne”. Och då svarade Lindsay: ”Nej, Paris skulle aldrig slå mig, jag har känt henne sedan jag var 15 år gammal.” Vilket var som att hon inte ville erkänna vad hon själv hade gjort. Det var väldigt stelt att få den frågan och det var så skumt hur hela händelsen utspelade sig, berättade Paris i podcasten This Is Paris.

Bilden från bilturen med Britney Spears

lindsay lohan britney spears och paris hilton i bilen

Lindsay Lohan hoppade in brevid Britney Spears i Paris Hiltons bil, stelt!

Vid samma tillfälle fångades Lindsay och Paris på bild ihop när de hoppade in i framsätet på samma bil tillsammans med Britney Spears.

– Jag och Britney skulle bara gå till bilen men plötsligt var vi helt omringade av ett ton med paparazzis. Och när vi var precis vid bilen så dök Lindsay plötsligt upp, vilket var typ rätt stelt eftersom vi vid tidpunkten gick vi igenom en hel del drama.

– Och så plötsligt, så tittar jag upp och då sitter hon i min bil! Vi var liksom osams, men jag ville vara trevlig, menade Paris om situationen som alltså är glömd och förlåten nu.

Källa: People

Foto: TT

Se också: Paris Hiltons stilresa genom åren
0:53

Efter reklamen: Se också: Paris Hiltons stilresa genom åren

(0:53)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Paris Hiltons lyxiga bröllopsresa med maken – se bilderna
Paris Hiltons nya make Carter Reum har en hemlig dotter
Kändisar som gift sig 2021 – se de magiska bilderna