You season 2

Penn Badgley avslöjar: Det visste du inte om ”You”

Scenen då Delilah hittas död var den vidrigaste att filma, tycker Penn Badgley, som spelar huvudrollen i Netflix-serien You. I en intervju med Buzzfeed avslöjar han ett helt gäng hemligheter med serien. Här är de sju bästa!

Penn Badgley spelar rollen som allas favoritseriemördare Joe (som kallar sig själv Will i säsong två…) av tv-serien YouHan är både smart och omtänksam men blir besatt av sitt kärleksintresse och ägnar sig åt både stalking och mord. Han är killen som kommer över med varm soppa när du är sjuk, pussar dig på pannan för att senare bura in dig i ljudisolerad glasbur medan han mördar dina vänner och eventuellt dig också… Inte den drömkillen han först verkar vara med andra ord.

De flesta av oss lär ha sett klart säsong två vid det här laget. Annars kommer en spoilervarning här! I en intervju med Buzzfeed avslöjar Penn Badgley nämligen ett helt gäng hemligheter om inspelningarna. Här är de sju mest spännande.

Överkom moralpaniken på möte med producenterna

Seriens två exekutiva producenter, Greg Berlanti och Sera Gamle, ville att Penn skulle spela rollen som Joe (låt oss kalla honom det nu med tanke på att han heter det i den första säsongen). I sitt första möte lyckades han komma över sin inre moraliska konflikt att spela den här typen av roll.

En annan kille läser hans repliker

I tv-serien hör vi som tittar konstant Joes tankar. Allt det pratet adderas såklart i efterhand. Men för att Penn ska kunna tajma in sina rörelser till tankarna har han en kille som heter Danny, som läser upp hans tanke-repliker under inspelning.

Penn trodde inte Joe skulle vara så emot att Love också var en mördare

Till Buzzfeed säger han själv att han blev lite upprörd över det faktum att Will (okej, nu får vi kalla honom det, för det är ju så Love känner honom) inte accepterar Love, när det framkommer att hon är en mördare. Men han tycker att det är konsekvent med Wills moral (som ju minst sagd är skev).

Äckligaste scenen att filma var när Delilah hittas

Efter Wills och Fortys knarktripp hittar Will Delilah död i sin ljudisolerade glaskammare. Enligt Penn var det den vidrigaste scenen att filma på grund av den enorma mängd fejkblod som behövde användas.

Näst äckligaste scenen var den med köttkvarnen

Det är inte varje Netflix-serie som innehåller en scen där en kille maler ner en annan död kille i en köttkvarn. Men det händer i säsong två av You och var tydligen den näst äckligaste scenen. Frågar du mig var den cirka 10 gånger värre än scenen med Delilah…

Knarktrippen var den mest fysiska scenen

Enligt Penn var avsnittet där han och Forty har en galen LSD-tripp det mest fysiska att filma. För Buzzfeed beskriver han det som ”kul, märkligt och maniskt”.

Han tror inte att Love är Joes sanna kärlek

”Nej, de båda dödar människor, okej? Hur kan det vara sann kärlek”, säger Penn. Det känns som att det sammanfattar typ allt.

LÄS MER:

Netflix bekräftar! Succéserien You får en tredje säsong

Älskade du You? Här är fem andra serier du kommer gilla

Allt du behöver veta om säsong 3 av You