Penny Parneviks besvikelse över barnmorskans miss på ultraljudet

Gravida Penny Parnevik har valt att inte ta reda på könet på barnet i magen innan förlossningen. Men under ett ultraljud råkade barnmorskan försäga sig.

Penny Parnevik väntar sitt andra barn. I augusti 2019 blev hon och Douglas Murray föräldrar till sonen Atticus, och i mars blir han storebror – om allt går enligt plan. Penny som födde sitt första barn i USA har nu beslutat sig för att föda sitt andra barn i Sverige.

I ett nytt avsnitt på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka befinner sig Douglas och Penny i Florida på besök hos Pennys föräldrar Jesper och Mia, och väl där beslutade de blivande tvåbarnsföräldrarna sig för att kika på den lilla i magen via ett 3D-ultraljud.

Besvikelsen efter ultraljudet

Trots fina bilder på den lilla så åkte Penny och Douglas där ifrån en aning besvikna. Precis som de gjorde med sitt första barn, så har de beslutat sig för att inte kolla upp könet på barnet innan förlossningen. Men barnmorskan råkade försäga sig under ultraljudet.

– Hon försade sig, säger Penny i videon. Och maken Douglas fyller i:

– Ja, men jag är inte 100 procent säker att det är så, säger Douglas som inte är övertygad om att det som barnmorskan sa stämmer.

Barnmorskan råkade säga 'hon'

Trots att barnmorskan visste att Penny och Douglas inte ville veta könet så råkade hon kanske säga det ändå.

– Vi sa att vi inte ville veta kön och så bad hon oss titta bort när hon filmade vid benen, och sen efter sa hon 'she', förklarar Penny, och fortsätter:

– Jag trodde att det var en kille, hela tiden var jag såhär 'wow det är en kille, jag vet att det är en kille'. Sen sa hon 'she' två gånger.

”Tråkigt att veta, jag ville ju inte veta”

Penny är tydlig med att det så klart inte spelar någon roll vilket kön barnet har, men att hon tycker att det är tråkigt just för att hon inte ville ta reda på könet.

– Men crap, jag tror att hon sa det. Jag vill att det ska vara en tjej, men tråkigt att veta, jag ville ju inte veta.

Foto: TT

Ska du bli mamma 2021? Här är 16 fynd att göra på rean

Kenzas oro inför andra förlossningen – efter bilderna från ultraljudet

Gigi Hadid visar upp dotterns mysiga barnrum – kika in