petters-son-alfons-modell-

Petters son Alfons Ksyt har vuxit upp – här är han idag

Rapparen, musikern och artisten Petter Alexis Askergren är pappa till fem barn.
Och äldsta sonen Alfons är fotomodell och har nyligen gått och fyllt 18 – här är han idag!
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
0:54

Efter reklamen: TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(0:54)

Slå på ljud

Petter Alexis Askergren är inte bara en av Sveriges största artister – han är pappa också!

Sonen Lexus, 15, dottern Vita, 12, sonen Ronin, 5, och minstingen Belle, 4, har han tillsammans med Michaela Askergren. Hösten 2019 berättade Petter i Så mycket bättre om hur paret arrangerat livspusslet – där familjen delat upp sig mellan fjällstugan i Åre och det pulserande stadslivet i Stockholm. Hustrun Michaela Askergren har en dragning till naturen och Stockholmspulsen gjorde henne inte gott.

– Min fru var rätt olycklig av att bo i Stockholm för hon hade tillbringat ganska stor del i fjällen. Hon har en så otroligt stark dragningskraft till det så jag insåg att jag kommer inte få ihop den här ekvationen, berättade han i programmet. Han fortsätter:

– Till slut så insåg jag att det här kommer nog inte fortsätta bra om inte hon är på en plats där hon är lycklig, sa han och förklarade att familjen då valde att leva ett typ av varannan-vecka-liv där Petter själv pendlar mellan Jämtland och Stockholm.

Petters äldsta son Alfons

En av anledningarna till att Petter ville ha kvar hemmet i Stockholm är för att hans äldsta son Alfons Ksyt bor i huvudstaden. Alfons Ksyt som Petter har från en tidigare relation gick och fyllde 18 år under sommaren.

”Min älskade Alfons, 18 år idag, det är stort för mig och din mamma. Vi är så stolta och älskar dig djupt. Har precis spenderat 11 dagar med dig på koster som jag kommer minnas som några av våra ‘finaste stunder’ i livet, tänk om min mamma din farmor var med, hon var alltid din ride or die farmor. Jag är i alla fall så tacksam för de här dagarna. Grattis min lilla pojke som nu blir stort på riktigt. Jag älskar dig till världens ände och tillbaka”, hurrade pappa Petter på sociala medier under sonens stora dag.

Alfons Ksyt i rampljuset – modellar för stora modemärken

Petters son Alfons Ksyt är inte olik sin far vad gäller utseende, och nu gör han karriär som modell. 18-åringen har nämligen modellkontrakt med agenturen Nisch Management. Och han har redan gjort samarbeten med bland andra Byredo.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Det gör Feven idag – därför försvann hon från rampljuset
Så ser Ingrid Bergmans barnbarn ut idag – går i mormors fotspår
Därför ska du alltid sova med flätat hår