pink och willow

Pink släpper singel med dottern Willow

Pink, 41, släpper låt tillsammans med dottern Willow, 9. Med Cover Me In Sunshine hoppas de kunna sprida lite Alla hjärtans dag-glädje till lyssnarna. Se den urgulliga musikvideon här!
Slå på ljud

I've been dreaming of friendly faces

I got so much time to kill

Just imagine people laughing

I know some day we will

And even if it's far away

Give me through another day

Så sjunger Pink i nya låten Cover Me In Sunshine som hon och dottern Willow nu släppt för att sprida lite glädje i pandemin.

– Vi släpper den inför Alla hjärtans dag som en stor kram och puss från oss till er, säger sångerskan till fansen på Instagram.

Lyfte Willows tvivel i taktal

Willow är Pinks äldsta barn av två med maken Carey Hart, 45. Redan 2017 fick hon stor uppmärksamhet när Pink tog tillfället i akt att lyfta sin dotters självkänsla vid ett tacktal på MTV Video Musik Awards. Pink förklarade i sitt tal att dottern hade börjat tvivla på sitt utseeende, att hon sagt till sin mamma att hon kände sig som ”den fulaste flickan i världen”. Pink förklarade i sitt tal att hon då berättat för dottern om hur hon själv fått kommentarer om sitt utseende hela livet men att det inte var någonting hon tänkte låta hindra henne. Istället svarade hon Willow så här:

– Älskling, vi ändrar inte på oss. Vi tar gruset och skalen och vi skapar en pärla. Och vi hjälper andra att ändra på sig så att de ska kunna se att det finns fler varianter av skönhet.

Videon till Pink och Willows låt

Alecia Moore, som Pink egentligen heter, har därefter uppträtt med sin dotter Willow vid flera tillfällen. Så sent som i december klev 9-åringen ut så scen som en hemlig gäst vid mammas uppträde på den amerikanska julshowen The Disney Holiday Singalong. Hon har även sjungit i videor på Pinks Tiktok.

Inför nya låtsläppet berättar Pink:

– Vi vet alla att det här året har varit annorlunda, utmanande, och stundtals otäckt, omtumlande, ångestframkallande och allt möjligt.

– Jag personligen finner tröst i musik, i sång. Vi har en sång vi sjunger här hemma som har fått oss att känna glädje och som vi nu kommer släppa av den enkla anledningen att vi hoppas att den ska få dig att bli glad också.

Se den fina videon nedan och vi kan garantera att ett litet leende kommer spricka fram.

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Pinks duett med Willow, 9 – dotterns sångröst gör fansen mållösa
Skådespelare som försökt slå igenom i musikbranschen
Kändisbarnen som satsar på musik precis som sina föräldrar
9 fiktiva låtar som skulle toppa listor om de släpptes på riktigt