cardi b

Rapstjärnorna Cardi B och Offset har blivit föräldrar

Belcalis ”Cardi B” Almánzar, 28, och Kiari ”Offset” Cephus, 29, har blivit föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Se bilderna som fångar babylyckan!
TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:18

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:18)

På måndagen visade rappstjärnan Cardi B upp helgens stora lycka, nämligen att den 4 september föddes hennes om maken Offsets andra gemensamma barn.

Nyheten förmedlades via Instagram där Cardi B postade en bild som föreställer henne och maken sittandes i en säng på förlossningen. Cardi B håller sin nyfödde i famnen medan Offset sitter intill henne på sängkanten. Båda två tittar kärleksfullt ned på barnet som är insvept i en blå filt. Cardi B själv har en värmande Louis Vuitton-filt om benen.

I caption till bilden skriver Cardi B: ”9/4/21”. Hon lägger till emojis i form av en dinosaur, en nallebjörn och ett blått hjärta.

Kända vännerna gratulerar

Ett gäng kända vänner gratulerar stjärnorna till babylyckan. Paris Hilton skriver: ”Gratulerar Drottning!!”

Artisten Shaggy postar ”Gratulerar!!” och Chance the Rapper lämnar två blå emojihjärtan i kommentarsfältet.

Dj Khaled skriver ”Grattis! GUD ÄR STÖRST!” och Kris Jenner ”Gratulerar!!!!!”.

Offsets femte barn

På pappa Offsets Instagram finns också en fin bild från BB. Bilden föreställer Cardi B i sjukhussängen och Offset i en vilostol bredvid.

På denna bilden är det pappan som håller i barnet. Offset skriver ”Kapitel 5” i bildtexten, detta som en hint till att det nya barnet är hans femte totalt. Offsets barn har fyra olika mammor.

Cardi B och Offset gifte sig i september 2017. I december året därpå separerade de, utan att skilja sig, på grund av att Offset varit otrogen. I oktober 2020 återförenades paret och nu kom alltså barn nummer två till världen. Grattis!

Foto: TT

TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artisten
1:18

Efter reklamen: TV: Cardi B – 7 saker du inte visste om artisten

(1:18)

Relaterade artiklar
Därför gifter sig Veronica Maggio med Nils Tull – efter fem år isär
4 kändispar som valt att inte bo ihop fast de har barn tillsammans
Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter blir ny tv-serie på Viaplay