Regé-Jean Page och Emily Brown.

TT

Regé-Jean Page visar upp flickvännen – hon är Bridgerton-stjärnans kärlek

Familjen Bridgerton-fansens favorithunk Regé-Jean Page har gått och skaffat flickvän.
Efter månader av rykten står det nu klart att Simon Basset-skådisen dejtar fotbollsspelaren och copywritern Emily Brown!
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten
0:55

Efter reklamen: Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

(0:55)

Slå på ljud

Under några månaders tid har det spekulerats i om Regé-Jane Page har fått en ny flickvän. Skådespelaren har nämligen synts tillsammans med Emily Brown vid flera tillfällen.

Och nu visar det sig att de är ett par!

Page slog igenom med dunder och brak när iklädde sig rollen Simon Basset i Netflixsuccén Familjen Bridgerton. Där var det romansen med Phoebe Dynevors rollfigur Daphne Bridgerton som stod i fokus.

Romansryktet med Phoebe Dynevor

De hade så pass bra kemi framför kamerorna att rykten om att de var ett par även bortom kamerorna började gå.

– Jag tror att allt som man behöver veta är det som filmats. Det är därför vi kunde presentera det så fint för er, alla gnistor som slår kommer från det vackra manuset vi fick. Så jag tror att det gnistrande materialet räcker mer än väl, svarade Regé-Jean Page på de romansryktena.

När säsong två nu är på gång kommer vi inte få se honom reprisera sin roll som hertigen av Hastings. Anledningen till det är inte mer dramatisk än att serien följer böckernas handling, och efter den första delen är Simon Basset inte med.

”Vi vinkar farväl till Regé-Jean Page, som så triumfartat har spelat hertigen av Hastings. Vi kommer sakna Simons närvaro på skärmen, men han kommer för alltid vara en del av familjen Bridgerton”, lät Netflix meddela genom ett brev undertecknat seriens historieberättare Lady Whistledown, som underströk:

”Daphne kommer förbli en hängiven hustru”.

Bilden på Emily Brown och Regé-Jean Page

Så ingen Phoebe Dynevor och ingen fortsättning på Familjen Bridgerton för hans del, alltså, men desto mer Emily Brown! De dök nämligen upp hand i hand på QX-galan för årets bäst klädda man i Storbritannien. Och det hade föregåtts av en del tissel och lika mycket tassel.

Regé-Jean Page och flickvännen Emily Brown.

Regé-Jean Page och flickvännen Emily Brown.

TT

Det hade också matchat sina outfits med svart och smaragdgrönt.

Flera medier skriver nu att Emily Brown är copywriter som jobbat med varumärken som Nike, Converse och Uber. Hon spelar också fotboll.

Grattis till henne och grattis till Regé-Jean Page!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bakslaget för Familjen Bridgerton – inspelningen skjuts upp
Här är de nya skådespelarna i Familjen Bridgerton säsong två
Bridgerton säsong 2: Därför är Regé-Jean Page INTE med