Sällskapsspel för två

11 roliga sällskapsspel att spela med din partner

Är du på jakt efter roliga sällskapsspel att spela på två? Här listar vi 11 varianter som både är spännande, roliga och får er att lära känna varandra ännu bättre. Perfekt för kommande dejtnights.

Vi spenderar mycket tid hemma och då har sällskapsspelen blivit allt mer populära bland vänner, partners och familj. Är du på jakt efter ett kul och spännande spel att spela på två? Utmana din partner eller kompis och umgås på ett lättsamt och roligt sätt!

Här hittar du de 10 populäraste sällskapsspelen för 2020! Spendera en helkväll tillsammans med roliga och spännande sällskapsspel för två!

11 roliga sällskapsspel att spela på två:

Utmanande och strategiskt, frågesport, detektivspel och mycket mer att spela på två.

Sequence är spelet som kräver båda tur och strategiskt skicklighet. Ni tävlar om att skapa rader, diagonaler och kolumner med hjälp av fem sammanhängande marker. Det finns här.

Frågespelet Älskling får er att lära känna varandra på nya nivåer. Det innehåller över spännande, intressanta och oväntade frågor. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Konario är ett unikt spel som hyllas av både hjärnforskare och spelproffs. Med hjälp av syn, lukt, smak, hörsel och känsel samlar du matchande kuber och aktiverar även konario – det sjätte sinnet. Flest par när kuberna är slut vinner. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ett klassiskt schackspel i trä att spela på två. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Cluedo är det klassiska detektivspelet och här är den nya versionen. Med rum och dolda spår som hjälper er att lösa mordet på herrgården. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Det klassiska plockepinn är ett roligt sällskapsspel där ni ska försöka få lös så många pinnar som möjligt, utan att röra några andra. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Det spännande och kluriga bokstavsspelet Spingo. Kasta tärningen och välj en av bokstäverna. Alla skriver in bokstäver och bildar ord på sin spelplan samtidigt. Den som har skrivit flest och längst ord vinner spelet. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

0-100 är ett fartfyllt frågespelet där svaren alltid är en siffra mellan 0-100, den som svarar närmast vinner. Det finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

Monopol Cheater Edition är en annan version där man uppmanas att ta fram sin inre fuskare, där du då blir belönad. Det finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

Frågespelet Ja eller Nej är enkelt och roligt och går ut på att svara ja eller nej på de frågor som kommer upp. Det finns här (reklamlänk från Awin).

Ordspelsklassikern Alfapet går ut på att samla flest poäng genom att vara bäst på att lägga ordflätor. Det finns här (reklamlänk från Awin).

Foto: TT

LÄS MER:

14 fina och roliga pussel för vuxna