perfekt profilbild alla hjärtans dag

Så får du den perfekta profilbilden inför alla hjärtans dag

Hur ser egentligen den perfekta profilbilden ut? Det är ett mysterium som dejtingappen Happn ville luska i. De valde att fråga sina användare om vad de söker i en framtida partners profilbild.

1. Stick ut!

Enligt undersökningen var det enbart tio procent som gillade bilder där ens kärleksintresse poserar med sina vänner i en gruppbild. Så, tydligen är det viktigt att vara övertydlig med vem du är – posera själv.

Igenkänningsfaktorn är HÖG: 12 klyschor du känner igen om du dejtat på nätet

2. Men absolut inte selfies

Wow, upp till 66 procent tycker att selfies är direkt avtändande. Personerna som hade sådana profilbilder (typ alla?) kunde till och med uppfattas som självupptagna och ego.

3. Smilet är allt

Ett leende räcker långt. 83 procent tycker nämligen att personer som ler är mycket mer attraktiva.

4. Svartvitt – nej tack!

19 procent (av de 1000 internationella användarna som tillfrågats) gillade inte när en profilbild var i svartvitt. Visst, det är artsy och snyggt men tydligen går det inte hem i dejtingvärlden.

Lista: 36 anledningar att ÄLSKA livet som singel

5. ”Var sexig, men inte för sexig”

Enligt den här undersökningen ska många bli både irriterade och skrämmas bort när en profilbild är för utmanande. Närmare bestämt så var det endast 21 procent av männen och 4 procent av kvinnorna som gillade en sexig bild.

6. Humor!

Alla gillar humor, så är det. Så förutom att din profilbild ska vara i färg, du ska vara ensam (men inte tagit bilden själv!), le och vara lagom sexig så ska du också visa att du är en glad och härlig person med massor med humor.

Eller så väljer du bara den profilbild du tycker om och vill ha. Helt enkelt.

Läs också:
12 överraskande saker du som nätdejtar borde veta
13 saker alla singlar är trötta på att höra
16 udda dejtingsidor (om du testat allt liksom…)

Foto: All Over Press