casten i nya gossip girl

Så gamla är skådespelarna i nya Gossip girl

Kan en skådespelare som är 25+ porträttera en trovärdig tonårskaraktär? Det återstår att se i nya Gossip girl på HBO Max där majoriteten av casten är äldre än sina rollfigurer.
Ögonblicken från Gossip Girl vi minns
1:39

Efter reklamen: Ögonblicken från Gossip Girl vi minns

(1:39)

Slå på ljud

Gossip girl 2.0 är här och med det en helt ny cast att lära känna. Storyn utspelar sig på en fin privatskola i NYC och karaktärerna är alla tonåringar. Vad beträffar skådespelarnas verkliga ålder är flera av dem betydligt mognare än så.

Så gamla är skådespelarna i nya Gossip girl.

Emily Alyn Lind, spelar Audrey Hope

Emily Alyn Lind

Emily Alyn Lind spelar Audrey Hope.

Emily Alyn Lind föddes 2002 och är idag 19 år. Hon spelar Audrey Hope som är bästa vän med Julien Calloway, är ihop med Aki och är dotter till en athleisure designer. Hon är nya Gossip girls motsvarighet till Blair Waldorf.

Jordan Alexander, spelar Julien Calloway

Jordan Alexander

Jordan Alexander spelar Julien Calloway.

Jordan Alexander spelar en tonårsinfluenser men är i verkliga livet en bra bit äldre än flera av sina motskådespelare, hon är nämligen född 1993 och är nu 28 år. Hennes karaktär är bästis med Audrey Hope.

Savannah Smith, spelar Monet de Haan

Savannah Smith

Savannah Smith spelar Monet de Haan.

21-åriga Savannah Smith föddes 2000. Rollen som Monet de Haan i nya Gossip girl är hennes skådisdebut. Hon är skådespelarstudent vid New York University Tisch School of the Arts.

Zión Moreno, spelar Luna La

Zión Moreno

Zión Moreno spelar Luna La.

Zión Moreno föddes 1995 och är 26 år. Hennes roll i Gossip girl är inte superstor men tidigare har vi sett henne i serien Control Z och filmen K-12.

Whitney Peak, spelar Zoya Lott

Whitney Peak

Whitney Peak spelar Zoya Lott.

Whitney Peak är med sina 18 år en av de yngsta i casten. Hon föddes 2003 och har redan hunnit med en roll i Netflix-serien Chilling Adventures of Sabrina. Hennes karaktär i nya Gossip girl har liknats vid Dan Humphrey i originalet.

Thomas Doherty, spelar Max Wolfe

Thomas Doherty

Thomas Doherty spelar Max Wolfe.

Thomas Doherty föddes 1995, han är alltså 26 år. Karaktären Max Wolfe motsvarar Chuck Bass i originalet – we smell trouble..

Evan Mock, spelar Akeno “Aki” Menzies

Evan Mock

Evan Mock spelar Akeno “Aki” Menzies.

Evan Mock är 24 år, född 1997. Han är vid sidan om skådespeleriet modell och skateboardåkare. Hur han fick rollen? Jo, manusförfattaren använde inspobilder på honom i arbetet med att skapa karaktären Aki.

Eli Brown, spelar Otto “Obie” Bergmann IV

Eli Brown

Eli Brown, spelar Otto “Obie” Bergmann IV.

1999 föddes Eli Brown som nu vid 22 års ålder spelar Obie. Om du känner igen Eli kanske det är för att han tidigare synts i Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Så gamla är skådespelarna som spelar lärarna i nya Gossip girl

Tavi Gevinson, spelar Kate Keller

Tavi Gevinson

Tavi Gevinson spelar Kate Keller.

Tavi Gevinson som spelar läraren Kate Keller är född 1996. Hon är således 25 år gammal. Rolig kuriosa är att Tavi startade en egen modetidning online som 12-åring. Driftigt!

Jason Gotay, spelar Rafa Caparros

Jason Gotay

Jason Gotay spelar Rafa Caparros.

Jason Gotay spelar Rafa Caparros, läraren som karaktären Max Wolfe har fått upp ögonen för. Jason föddes 1985 och är 31 år.

Megan Ferguson, spelar Wendy

megan ferguson

Megan Ferguson spelar Wendy.

38-åriga Megan Ferguson föddes 1983. Hon spelar skolans administratör Wendy som hjälper till att skapa ett nytt Gossip girl-konto.

Nya Gossip girl finns att streama nu på HBO Max.

Relaterade artiklar
Din Gossip Girl-karaktär – baserat på ditt stjärntecken
20 kändisar som är längre än du tror
7 kändisar du aldrig kan föreställa dig är naturliga blondiner