Så lik är prinsessan Charlotte sin gammelfarmor drottning Elizabeth II

Lilla prinsessan Charlotte går i sin gammelfarmor, regerande drottning Elizabeth II av Englands, fotspår. Bilderna visar tydligt att de två är lika som bär.

Prinsessan Charlotte Elizabeth Diana av Cambridge föddes 2 maj 2015 på St Mary's Hospital i London. Hennes mamma, hertiginnan Catherine, är gift med prins William som står i tur att ärva den brittiska tronen – efter sin farmor drottning Elizabeth II och pappa prins Charles.

Den lilla sessan Charlotte har två syskon, storebror prins George och lillebror prins Louis. Charlotte är därmed nummer fyra i tronföljden vilket innebär att hon med stor sannolikhet kommer kunna leva ett liv utan ansvar som regent.

Men detta till trots har rojalister världen över nu börjat roa sig med att uppmärksamma hur lik lilla Charlotte faktiskt är sin gammelfarmor drottning Elizabeth II.

Vi vill förstås inte vara sämre utan bjussar här på fler faktiska bevis. Håll till godo.

Prinsessan Charlotte vs drottning Elizabeth II

Ett portätt av prinsessan Elizabeth, numer drottning, från 1931. På bilden är hon 5 år, lika gammal som prinsessan Charlotte är i dag. Fans av kungafamiljen menar att likheterna är slående. Håller du med?

När kronprinsparet nyligen postade en bild från snart 6-åriga Charlottes första skoldag var det tydligt – lillsessan är en kopia av drottningen som barn!

En odaterad bild på drottning Elizabeth i en pälskappa och finskor, hade lika väl kunnat vara Charlotte menar många.

Prinsessan Charlotte i kappa och finskor december 2016, 1,5 år gammal.

1927: Drottning Elizabeth 1 år gammal.

Prinsessan Charlotte år 2015.

Foto: TT

LÄS MER:

Här är bilderna som visar Kate Middleton innan hon blev kunglig

5 gånger prinsessan Diana fullkomligt bröt mot de kungliga reglerna

Spana in kungafamiljernas julkorten genom åren