Så mycket tjänar Bianca Ingrosso

Så mycket har Bianca Ingrosso tjänat på ett enda jobb

Bianca Ingrosso är en av landets mest framgångsrika influencers. Nu avslöjar hon vad hon har tjänat som mest på ett enda jobb.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

TV-personligheten, entreprenören och youtubern Bianca Ingrosso är en av Sveriges främsta influencers. Över en miljon följer hennes liv dagligen på Instagram och på Youtube ligger samma siffra på över 278 000. I höstas lanserade hon dessutom det egna sminkmärket Caia.

Tillsammans med kollegan Alice Stenlöf driver hon podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, med vilken de uppträdde i Globen under våren. Den populära duon var inte först i Sverige med att göra en livepodd för sina lyssnare, men konceptet stack ut och inkluderade såväl dans, som sång och gästframträdanden för de 10 000 fansen på plats.

Läs mer: Missade du Alices & Biancas showcast i Globen? Här kan du streama den!

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso Showcast

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso uppträdde inför över 10 000 fans med sin Showcast i Globen.

Det råder inga tvivel om att intresset för Bianca är stort. Stort intresse är det också för hur mycket hon tjänar. Bianca har tidigare avslöjat att hon fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden. Nu berättar hon hur mycket hon har tjänat på ett enda jobb.


Så mycket har Bianca Ingrosso fakturerat som mest

Det är i senaste avsnittet av podcasten som Alice och Bianca har bjudit in influencer-kollegorna Hanna ”Hannalicious” Friberg, och Lovisa ”Lojsan” Wallin, för att köra den klassiska leken Jag har aldrig.

På frågan om vad den största summan de någonsin har fakturerat för ett jobb berättar Alice att det för henne ligger omkring 500 000 kronor. För Bianca är det bra mycket mer än så.

– Alla vet att jag inte dör för pengar. Jag har inget megabehov av pengar. Så länge jag kan leva utan att behöva tänka på pengar så är jag glad, svarar Bianca.

– Men jag tror det var… 4,2 miljoner, fortsätter hon.

Läs mer:
Missade du Alices & Biancas showcast i Globen? Här kan du streama den!
Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar: ”Skäms inte”

Foto: TT