courtney cox och coco

Så ser Courteney Cox dotter Coco Arquette ut idag

Coco Arquette har vuxit upp med två Hollywood-stjärnor till föräldrar. Idag är kändisdottern 17 år – så här ser hon ut!
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Slå på ljud

År 2004 kom skådisarna Courteney Cox och David Arquettes dotter Coco till världen. De kända föräldrarna träffades vid inspelningen av den första Scream-filmen 1996, gifte sig tre år senare och skilde sig när Coco var 9 år.

Coco är ex-parets enda gemensamma barn och Courteney Cox enda totalt. På pappa David Arquettes sida finns två halvsyskon.

Tjejen fyllde nyligen 17 år och hyllades då av sina päron så väl som sin gudmor, mamma Courteneys Vänner-kollega Jennifer Aniston.

Courteney Cox fick dölja graviditeten i Vänner

När Courteney Cox väntade Coco var hon i full färd med att spela den tionde och sista säsongen av Vänner. Då Courteneys Vänner-karaktär Monica hade fertilitetsproblem gick det inte att skriva in i handlingen att hon skulle vänta barn, likt man tidigare hade gjort när skådisen Lisa Kudrow väntade barn. Så därför fick Courteney försöka bäst hon kunde att dölja den växande magen med bylsiga kläder, rekvisita och anpassade kameravinklar.

scen ur vänner

I Vänner adopterade Courteney Cox karaktär Monica tvillingar tillsammans med maken Chandler, samtidigt var Courteney själv höggravid med sin Coco.

Courteney har berättat om sina personliga svårigheter med att få barn, att hon hade ett antal missfall innan Coco blev till. Ett av dem skedde i samma veva som Jennifer Anistons Vänner-karaktär Rachel födde en dotter i komediserien.

– Det var tufft. Jag minns när jag precis hade fått ett missfall och Rachel skulle föda. Det var vid samma tidpunkt. Herre gud, det var fruktansvärt att behöva vara rolig då, sa Courteney i en intervju med NBC 2004.

Coco Arquette älskar smink och styling

coco och courtney

Coco och Courteney har varit tajta från start.

Men så kom äntligen Coco. Flickan som enligt Courteney alltid haft en egen stil och en stark önskan att uttrycka sig med smink och styling. När Courteney nyligen gästade The Drew Barrymore Show, berättade hon:

– Folk säger alltid ”Varför låter du Coco sminka sig så mycket?”. Hon har alltid sminkat sig, det är ett sätt för henne att uttrycka sig. Hon älskar att klä upp sig. Hon brukar färga håret, det var lila för en vecka sedan, och jag tror att just nu är det blond under det blå, sa hon och tillade:

– Jag tror på att låta barn vara sig själva, inom rimliga gränser såklart. Men jag är inte jättebra på gränser. Jag behöver bli bättre på det.

Hyllas av gudmor Jennifer Aniston

På Cocos 17:e födelsedag postade Courteney ett bildspel på Instagram och skrev att dottern är ”stark, känslig, kreativ, kärleksfull, själslig, vacker, talangfull och vis”.

Inlägget gillades av gudmor Jennifer Aniston som själv passade på att hylla flickan med ett inlägg i Story. ”Gudmor älskar dig!” skrev Aniston till sin ”kära Cocolicious”.

jennifer anistons inlägg

Jennifer Anistons fina inlägg på Cocos födelsedag.

Så ser Coco Arquette ut – privata bilder

Coco själv är en flitig användare av sociala medier. På sitt Instagramkonto delar hon med sig av bilder från sitt liv. Så här ser Coco Arquette ut idag:

Källa: Mirror, People

Foto: TT

Relaterade artiklar
Courtney Cox och dottern Coco, 16, gör cover på Taylor Swift – se fina videon
Quiz: Hur många procent Monica Geller i Vänner är du?
Det visade sig att Vänner-stjärnorna är kusiner – hur sjukt?!