”Tack för att du har lärt mig allt det goda här i livet”, säger Sara Montazami till mamma Maria.

Sara Montazamis otroliga hyllning till sin mamma Maria Montazami

Nu hyllar Maria Montazamis äldsta dotter Sara Montazami sin mamma till skyarna. ”Tack för att du har lärt mig allt det goda här i livet”, skriver hon.
5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

Vår svenska Hollywoodfru Maria Montazami har tre döttrar, Sara, Hanna och Emma som alla dök upp lite titt som tätt i tv-rutan när familjen (och främst Marias) liv visades upp i TV3-programmet 2009.

Fram till och med 2020 hann vi få se 13 säsonger av realityserien Svenska Hollywoodfruar (som nu sägs vara i mål) och Montazami med familj är de enda deltagarna som varit med i alla år. Eloge.

Sara Montazami hyllar mamma Maria

I samma veva som man firar Mors dag borta i Staterna där familjen Montazami bor, hyllade Maria Montazamis dotter sin mamma till skyarna.

”Glad Mors dag till min bästa vän, min stöttepelare, den utomordentligt roliga, den bästa rådgivaren och förebilden – min mamma. Tack för att du har lärt mig allt det goda här i livet, för att du alltid finns där och för att du gör livet så mycket roligare. Du är en på miljonen och jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig”, mös äldsta dottern Sara Montazami på sociala medier intill en bild där mamma Maria och dottern poserar vant på en lyxig båt som vilar i hamnen. Mamma i ljusrosa och dotter i ljusblått, vilken idyll!

Sara Montazami går i päronens fotspår

Äldsta dottern Sara Montazami föddes 1991 och firar därmed hela tre decennier i år. På Instagram gör hon succé och hon verkar vara något utav en mångsysslare för hon skriver att hon är content creator, modell och att hon arbetar med fastigheter. Hon har alltså gått både i mamma Marias beautyspår och pappa Kamrans mäklarspår.

Sara är sedan september 2020 förlovad med sin fästman Diego som själv förklarat att han planerade frieriet under stort hemlighetsmakeri mer än en månad innan han klev ner på knä på en strand i Laguna Beach. Och nyligen firade paret fyra år som par.

”Vi åt och drack oss igenom hela firandet på det otroliga Wamonarch Beach”, stoltserade Sara på Instagram när det begav sig där för fyra veckor sedan.

Sara och Diego träffades genom Diegos jobb som cykeldesigner, och lagom till frieriet lät han designa om cyklarna som han och Sara möttes på första gången.

Hanna Montazami, Maria Montazami och Sara Montazami på Grand Central Scandic i Sthlm 2012.

2012 var mamma Maria på galej med döttrarna Hanna och Sara i Stockholm!

Foto: Instagram/TT

Relaterade artiklar
Maria Montazamis döttrar har vuxit upp – det gör dom idag
Ser vi dubbelt? Här är 20 kändisar som är lika som bär
Uppgifter: Jennifer Lopez och Ben Affleck dejtar igen