Sex and the city 2

TT

Sex and the city-stjärnan John Corbett har gift sig i hemlighet

Sex and the Citys John Corbett har sedan tjugo år tillbaka varit tillsammans med modellen och skådespelaren Bo Derek. Nu avslöjar han att paret gifte sig i julas.
TV: Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi
0:57

Efter reklamen: TV: Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

(0:57)

Slå på ljud

John Corbett har spelat i filmer som Mitt stora feta grekiska bröllop och Helens små underverk men mest är han känd som Carrie Bradshaws andra kärlek Aidan Shaw.

Nu har han gift sig med modellen och skådespelaren Bo Derek, och trots paret träffades redan för 20 år sedan valde paret att vigas för ett halvår sedan - i hemlighet.

Träffades på en blinddate

Paret har tidigare berättat om hur de träffades under speciella omständigheter. Enligt John ska hans dejtingliv nått stiltje strax innan han genom vännen Norby Walters blev introducerad för Bo.

– Jag hade sagt att jag inte dejtar någon och Walters sa direkt att han skulle fixa en dejt till mig. Han planerade då in en blinddate med Bo. Jag blev väldigt nervös! berättade Corbett tidigare för Today.

Men enligt Bo Derek fanns det ingen anledning att vara nervös eftersom paret direkt kände att deras kontakt var speciell.

– Det var en attraktion och trygghet direkt. Han får mig alltid att skratta och han är så full av liv och glädje. Jag blev attraherad av honom direkt och är fortfarande det, berättade Bo för Fox News förra året.

Idag lever paret tillsammans med deras två hundar och fyra hästar på en ranch i Santa Barbara. Och nyligen valde de att ta relationen ytterligare ett steg efter 20 år tillsammans.

Corona en del av anledningen

– Vi gifte oss i julas. Vi är ganska privata av oss så vi gjorde inget uttalande om det. Alla våra vänner och våra familjer visste. Men detta är första gången som någon av oss säger något om det offentligt, för vi har inte riktigt haft möjligheten, säger John Corbett i intervjun med The Talk.

Enligt John ska även den rådande pandemin haft ett finger med i spelet för parets giftermål.

– Vi ville inte att 2020 bara skulle vara ett år man såg tillbaka på och hatade. Så vi tänkte att vi ville göra något fint av det, berättar han.

John Corbett och Bo Derek

John Corbett och Bo Derek

MICHAEL TRAN
TV: Se 6 saker du kanske inte visste om Sex And The City
1:17

Efter reklamen: TV: Se 6 saker du kanske inte visste om Sex And The City

(1:17)

Slå på ljud

Foto: TT

Relaterade artiklar
Se Mamma Mia-skådespelaren förvandlas till Pamela Anderson inför nya serien
Nya bilder från Sex and the city-inspelningen visar hur Mirandas son ser ut nu
Detaljerna om Carrie och Mr. Big i nya Sex and the city-serien