trailer till fantastiska vidunder 2

Se den nya (och väldigt långa) trailern till Fantastiska vidunder 2

I den nya och över tre minuter långa trailern till ”Fantasiska vidunder: Grindewalds brott” får vi för första gången möta Nicolas Flamel.

Läs mer: Buffy återuppstår från de döda – 90-talsserien gör comeback

I höst är det dags för uppföljaren till nästa ”Fantastiska vidunder”-film som spinner vidare på världen som J.K. Rowling byggde upp med Harry Potter. Den första filmen hade premiär 2016 och utspelar sig före Harry Potter, i en tid då Grindewald var den onda trollkarl som alla fruktade.


Just nu pågår mässan Comic-Con i USA och i samband med panelsamtalet om den kommande ”Fantastiska vidunder: Grindewalds brott” släpptes även en helt ny, tre minuter lång trailer. Och för första gången får vi möta en karaktär som säkert att Potterheads varit nyfikna på sedan den allra första boken – Nicolas Flamel. Han är alkemisten som skapar de vises sten från den första Harry Potter-boken.

Missa inte! 12 magiska filmer och serier att se när du saknar Harry Potter

I den här filmen får vi veta ännu mer om Dumbledores före detta vän och senare ärkefiende Grindewald. Filmen utspelar sig 1927, några månader efter första filmens slut, och vi får följa Newt Scamander och Dumbledores kamp för att besegra den onda trollkarlen. Eddie Redmayne är tillbaka i rollen som Newt och får sällskap av Jude Law som Albus Dumblebore, Zoë Kravitz som Leta Lestrange och Johnny Depp som Grindewald själv.

”Fantastiska vidunder” har premiär 16 november. Se trailern nedan!