Se nya teasern för Big Little Lies säsong 2 – då har den premiär

Hur ska det egentligen gå för mammorna i Monterey? Nu har en ny teaser för säsong två av Big Little Lies släppts!

Big Little Lies har gjort succé på streamingtjänsten HBO. Miniserien premiärvisades 2017 och belönades samma år med ett prisregn av såväl Emmys som Golden Globes.

Men att serien skulle få en uppföljning var ingen självklarhet, trots framgångarna. Den kvinnliga skådespelarensemblen uppges ha tjänat betydligt mindre än sina manliga kollegor i andra HBO-titlar, och huruvida de ens ville skriva på för fler avsnitt var länge oklart.

Till sist valde HBO att höja lönerna rejält, vilket också möjliggjorde en andra säsong. Tack och lov, säger vi bara!

En bild på några karaktärer ur HBO-serien Big Little Lies.

Big Little Lies första säsong hade premiär på HBO 2017.

Den mörka berättelsen om mammorna i Monterey baseras på en roman av Liane Moriarty och hon ska ha varit mycket delaktig i manusarbetet för säsong två.

– Det var utmanande att följa upp karaktärernas berättelser eftersom vi hade en roman att gå efter i den första säsongen, men vi har haft sådan tur med Liane som i princip skrivit en helt ny kortroman att ha som utkast, berättade skådespelerskan Reese Witherspoon under en pressträff tidigare i år, enligt tidningen Glamour.

Goda nyheter för alla  Moriarty-fans – och nu blir det ännu lite bättre. I helgen släpptes nämligen en helt ny teaser inför den kommande säsongen, samtidigt som man avslöjade att tv-serien har premiär den 9 juni. Se teasern här nedan!

Big Little Lies säsong 2 – ny teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=4VV8u766E7Q

Läs mer:

Spoilersäkra din arbetsplats inför Game of Thrones

Lesbiska 1800-talsikonen Anne Listers liv blir tv-serie

Här är alla nya serier och filmer på HBO i april 2019

Foto: HBO