Kenzas förlossningsvideo

Se Kenzas förlossningsvideo: "Det gör så jävla ont"

I en ofiltrerad och otroligt vacker video får vi se hur det gick till när Kenza Zouiten Subosic födde sonen Nikola till världen.

Den 14 juni föddes Nikola Moulay Subosic, son till bloggerskan Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks. Några dagar efter förlossningen berättade Kenza på Instagram att både föräldrar och bebis mådde bra:

”Allt har gått bra och vi är så förälskade i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, all kamp, all smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar. Vi lovar att alltid älska och skydda dig.”

”Tror att jag ska dö”

Kenza har nu publicerat en egen förlossningsvideo och förklarar på sin blogg att hon vill visa sina följare ”hela sanningen”:

”Nu är den äntligen här, min förlossningsvideo! Jag måste erkänna att det känns lite läskigt att visa såhär intima saker för omvärlden, men när jag ändå bestämde mig för att dela med mig av något så privat som min sons födsel så tänkte jag att då kan jag lika gärna visa hela sanningen också. Hur en förlossning faktiskt kan se ut, med smärta, blöjrumpa, skrik, tårar och allt vad det är”, skriver hon på bloggen.

28-åringen har tidigare berättat att hon hade en väldigt lång och smärtsam förlossning och i den nya videon får vi verkligen se hur hon kämpar för att föda Nikola till världen:

– Han kommer inte ner, och det gör så jävla ont. Smärtan och paniken som jag känner under de här timmarna gör att jag tror att jag ska dö, säger hon i videon.

Se Kenzas förlossning i den nya videon:

Läs mer:

Kenza berättar om sin förlossning i När livet händer

Höggravida Kenza uppsökt av stalker: ”Bröt ihop totalt”

Foto: Kenza Zouiten Subosic//Instagram//