Tommy Lee Pamela Anderson

TT

Se Mamma Mia-skådespelaren förvandlas till Pamela Anderson inför nya serien

Aktuella med nya Hulu-serien Pam & Tommy porträtterar nu Lily James och Sebastian Stan 90-talets mest skandalomsusade och ikoniska par.
TV: Se 5 saker om Lily James du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: TV: Se 5 saker om Lily James du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

Lily James som spelade unga Donna Sheridan i senaste Mamma Mia-filmen är numera i full gång att transformeras till 90-talets hetaste Baywatch-ikon. Nu visar hon upp sig själv som Pamela Anderson i nya miniserien Pam & Tommy.

Hulus miniserie Pam & Tommy

I Hulus nya miniserie Pam & Tommy får vi en djupdykning i det korta äktenskapet mellan ett av 90-talets mest skandalomsusade par. Porträtterad av Lily James syns nu kärlekshistorien om Pamela Anderson och Mötley Crüe medlemmen Tommy Lee (Sebastian Stan).

Utöver paret spelar även Seth Rogan en av huvudrollerna som karaktären Rand Gauthier och skildrar perioden då paret blev bestulna på sexvideon de spelade in under deras smekmånad, och som sedan blev världskänt när det spreds.

Inspelningen av serien avslutades i slutet av juli och förhoppningen är att den kan visas i februari 2022. Nu visar Lily James upp sig själv i förvandlingen till Pamela Anderson.

Lily James som Pamela Anderson

”Det är toppen att vara blond. Med låga förväntningar är det väldigt enkelt att förvåna människor - Pamela Anderson” skriver Lily James på Instagram där hon valt att visa upp sig själv som Baywatch-stjärnan.

”Herregud” skriver flera av följarna där emojis med eldflammor strösslar i stjärnans kommentarsfält efter bilden.

Barry Lee Moe som ansvarat för förvandlingen under inspelningen avslöjar för Variety att den tagit flera timmar varje dag att göra.

– Det tog från tre till fem timmar att göra hår och smink varje morgon innan vi kunde börja filma, säger Barry och berättar även att det krävts upp till tjugofem peruker under inspelningen till alla karaktärer.

TV: Här är kändisarna som är extremt lika varandra
1:31

Efter reklamen: TV: Här är kändisarna som är extremt lika varandra

(1:31)

Slå på ljud

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Här är alla nya serier och filmer på Disney+ i augusti
Heidi Klum och dottern Leni på röda mattan i Italien – se likheten!
Mamma Mia 3 – detta vet vi om nya filmen