molly sanden och david larsson duett

Se Molly Sandén och pojkvännen David Larsson i känslosamma duetten Shallow

Molly Sandén och David Larsson plockar fram sina inre Lady Gaga och Bradley Cooper i en duett som river ned publikens jubel.
TV: Molly Sandéns stilresa genom åren
0:52

Efter reklamen: TV: Molly Sandéns stilresa genom åren

(0:52)

Slå på ljud

”Om ni ska ha karaokekväll hemma, bjud in Molly Sandén och David Larsson”, skriver poddaren/författaren Sigge Eklund när han lägger upp en video från den gångna helgen på Instagram.

I klippet framför artisten Molly Sandén, 29, och pojkvännen David Larsson, 33, med sällsynt stor inlevelse duetten Shallow från succéfilmen A Star Is Born.

Molly Sandén skriver låtar med Dianne Warren

Kärleksparet befinner sig i Los Angeles, Kalifornien, för att jobba på ny musik. Molly har i dagarna postat IG-inlägg som visar hur hon är i studion tillsammans med kompositören och låtskrivaren Diane Warren, 65.

”Nämn EN sång som hon inte har skrivit?!”, utbrister Molly i caption. För den som inte vet någon Diane Warren-låt alls finns en matig Wikipedia-lista här.

Molly fortsätter:

”Den här kvinnan är en jävla legend! Jag är så ärad över att få jobba med dig Diane Warren”.

Diane svarar i kommentarsfältet:

”Du är så jävla fantastisk!!!! Jag känner detsamma om DIG!!! Så spänd och kan knappt bärga mig innan världen får höra detta!!!!!”

I samma inlägg taggar Molly artisten Ac Burrell.

Vänner försökte tvinga in sångerskan i Scientologin

Molly har varit i drömmarnas stad Los Angeles tidigare för att skriva låtar, och det höll på att gå riktigt illa. När hon intervjuades i podcasten Hemma hos Strage 2020 berättade Molly om hur en amerikansk vän till henne försökte lura henne in i Scientologi-sektens värld.

molly sandén

Molly Sandén har uppträtt sedan hon var barn. Idag gör hon succé i Sverige och världen.

– Det var ju en väldigt sjuk resa. En dag som kändes som en sån där mardröm som aldrig skulle ta slut, har Molly sagt, och beskrivit vännens tillvägagångssätt:

– Hon tryckte väldigt starkt på att ”det här är bra för din karriär” och så drog hon upp massa lyckliga exempel på flera kändisar och artister som kom därifrån och hjälpte varandra. Det var liksom ett nätverk. Och det var väldigt mycket så, under de här åren i Los Angeles så var jag ganska lost överlag. Man hade inte riktigt bra vänner runtomkring sig.

Molly Sandén och David Larsson sjunger Shallow av Lady Gaga och Bradley Cooper från A Star Is Born

david larsson på röda mattan

Molly Sandéns pojkvän David Larsson på röda mattan.

Men nu är det andra tider och Molly har hittat vänner som hon kan känna sig trygg med under sina LA-besök. Två av dessa är landsmännen Sigge och Malin Eklund som bor i Beverly Hills sedan flera år tillbaka. I helgen bjöd paret in till fest och Molly med pojkvän stod på gästlistan.

Kanske var det som tack som Molly och David gjorde sitt bästa för att leverera hitlåten Shallow till värdpar och övriga gästers jubel. Oavsett vad så såg det ut och lät så här:

Källa: Hänt

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
2:9

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

(2:9)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Därför höll Molly Sandén och David Larson relationen hemlig
Filmen om Eurovision Song Contest kan få en uppföljare – här är allt vi vet
Molly Sandén: Jag försökte vara den perfekta flickvännen till mitt ex