Se musikvideon till Zara Larssons nya låt Love Me Land

Se musikvideon till Zara Larssons nya låt Love Me Land

Zara Larsson är kär igen. I singeln Love Me Land sjunger sångerskan om den berusande förälskelsen som plötsligt slår till efter ett uppbrott – och nu har musikvideon till låten äntligen släppts!
Bästa musikvideorna genom tiderna
Slå på ljud

I augusti förra året tog förhållandet mellan sångerskan Zara Larsson och modellen Brian Whittaker slut. Uppbrottet tog hårt på Zara, som kort därefter dök upp på VMA-galan iklädd en klänning med ett genomborrat hjärta.

I en intervju med brittiska Metro berättar hon om sina egna knep för att lindra hjärtesorg:

– Du måste bara umgås med vänner, gråta, lyssna på sorglig musik eller måla upp scenarier där du slår honom i huvudet. Vad du än behöver göra, säger hon till tidningen.

Nu har Zara Larsson hittat kärleken igen. I början av juli släpptes singeln Love Me Land, en låt som handlar om att bli kär på nytt:

– Den handlar om att bli kär igen, att man liksom varit ledsen och tänkt att: ”Jag kommer aldrig träffa någon som är bra nog eller som är bättre än personen jag var tillsammans med. Jag kommer liksom aldrig vara i det stadiet igen och känna fjärilarna”. Och sen träffar man den här personen och tadaa – det ändras och man blir superkär, förklarar sångerskan för Expressen.

Han tros vara Zara Larssons nya kille

Zara har ännu inte bekräftat vem den nya killen är, men det ryktas om att det är den svenske modellen Lamin Holmén som fått den svenska stjärnan på fall. Förutom att arbeta som modell är Lamin även professionell dansare och har synts i såväl reklamkampanjer för Caia Cosmetics som liveframträdanden med Rita Ora.

En bild på sångerskan Zara Larsson.

Zara Larsson har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Brian Whittaker.

Love Me Land tog bara två timmar att skriva och gjordes ihop med låtskrivarna Justin Tranter och Julia Michaels, som tidigare jobbat med bland andra Justin Bieber och Selena Gomez.

Nyligen hade musikvideon premiär på Youtube – och vi kan lugnt säga att det är något av det bästa som artisten någonsin gjort. I videon, som regisserats av Viivi Huuska, visar Zara upp en fantastisk danskoreografi med imponerande teknik:

”Herregud, hon ser ut som Madonna och Britneys barn, fostrad av Beyoncé”, lyder en av kommentarerna i kommentarsfältet.

Har du missat videon? Kolla in den här, nu på momangen!

Zara Larsson –Love Me Land:

Foto: TT//Youtube

LÄS MER: 

Zara Larssons kärlekslycka – första orden om nya relationen

Zara Larssons stilresa genom åren – kläder, hår och smink

Zara Larssons första ord efter uppbrottet: ”Tänker leva mitt liv”