Se nya trailern till årets mest efterlängtade film – "Unga Astrid"

I september är det premiär för filmen om Astrid Lindgren – "Unga Astrid". Nu har den nya, officiella, trailern släppts. Och ja, det är GARANTERAD gråtvarning.

Läs också: Från trendplagg till nyckelplagg – 13 snygga slipklänningar

”När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om en ung Astrid”, skriver SF om höstens absolut mest efterlängtade och hajpade film, ”Unga Astrid”

SF fortsätter:

”Trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig Astrid Lindgren för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.”

Den 14 september är det äntligen dags för premiär av Unga Astrid. Men redan nu har man släppt en ny trailer till filmen.

Se filmen här.


Alba August spelar huvudrollen i filmen och när ELLE intervjuade henne i våras bad vi henne lista sina Astrid-favoriter. De lyder som följer:

Madicken. ”Jag och min syrra lekte Madicken och Lisabet hela tiden när vi var små, vi trodde verkligen att vi var dem.”

Ronja Rövardotter. ”Det är något med att alla Astrid Lindgrens berättelser har sådana kontraster, både humor och sorg. Jag tilltalas verkligen av det verkliga i att människor varken är onda eller goda, det är ju precis så det är.”

Allra käraste syster. ”Jag och min syster höll alltid på med olika uppträdanden. När mamma spelade in den amerikanska filmen Mary, mother of Jesus med Christian Bale i Budapest så var vi där och hälsade på. Då satte vi upp Allra käraste syster på ett hotellrum och bjöd in hela filmteamet, klippte och klistrade ihop biljetter och allt sådant”.

Läs också: Alba August om huvudrollen i nya serien The Rain: ”Fantastiskt”

Artikeln publicerades först på ELLE.