She's all that får en reboot – allt vi vet om uppföljningen He's all that.

She's All That får en reboot – allt om uppföljaren He's All That

Nu är det dags för en ny version av nostalgi-filmen och 90-tals klassikern She's All That. Inspelningarna har redan börjat och Rachael Leigh Cook, som var den första filmens huvudkaraktär – dyker upp även i rebooten. Här är allt vi vet!
10 kärlekstrianglar från film eller tv som slutade med fel par
Slå på ljud

Just nu håller man på med inspelningen till re-maken av 90-tals klassikern och kärleksfilmen She´s Allt That på plats i Kalifornien. Nya rullen kommer dock med en liten twist – den kommer nämligen heta He´s All That. Och ni förstår ju då att det är en liten ombytta könsroller-situation på gång.

I den nya tappningen He´s All That kommer vi följa Padget, skolans populära influencer, som spelas av TikTok-stjärnan Addison Rae! Padget kommer precis som i originalet ta sig ann en nörd – med målet att få denne till att bli skolbalens kung (i filmen från 1999 skulle Laney Boggs bli balens drottning – vilken gender-twist va!).

Det är inte bara Rachael Leigh Cook som återvänder..!

Och ja, Rachael Leigh Cook (som spelade Laney i originalet She´s All That) kommer dyka upp i den betydande rollen som Padgets mamma. Rachael Leigh Cook är inte den enda från original-teamet som dyker upp igen – det kommer vara samma producenter och regissörer i nya rullen. Så R. Lee Fleming kommer återigen stå för manus och proddar gör Jennifer Gibgot och Andrew Panay.

– Jag är supertaggad på att få återse så många kära ansikten igen! Den här versionen har en fantastisk ny och spännande twist som jag tror att tittarna verkligen kommer uppskatta, slog Rachael Leigh Cook fast i samma veva som man annonserade att den nya filmen var på gång.

Hela ensamblen – och hur blir det med Freddie Prinze Jr.

Utöver Rachael Leigh Cook och TikTok-pinglan Addison Raes medverkan i He´s All That kommer vi få se Tanner Buchanan, Andrew Matarazzo, Myra Molloy, Peyton Meyer, Madison Pettis, Annie Jacob och Dominic Goodman. Se några av skådespelarna här!

Som det ser ut nu – blir det alltså aningen tårögt för alla Freddie Prinze Jr.-fans eftersom han (tyvärr!) inte väntas dyka upp i nya filmen.

Vidare slår sajten BuzzFeed fast att superduperstjärnan Kourtney Kardashian kommer ha en liten, liten roll i filmen, vilket låter väldigt intressant!

Premiärdatum för He´s All That – ännu oklart

Dessvärre har man ännu inget spikat premiärdatum för filmen, men som tidigare nämt pågår inspelningen just i detta nu. Så möjligen är det premiär för He´s All That redan 2021!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Felix Sandman avslöjar detaljen vi inte anade i Hjem til jul 2
Patty Jenkins regisserar nästa Star Wars-film – första kvinnan ever
Sjätte sinnet och 7 andra filmer som (verkligen!) chockade oss i slutet