Kändisarna som blev bästa vänner på jobbet.

Hollywoodstjärnorna som blev bästisar på jobbet

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio, Michelle Williams och Busy Philipps. En hel del skådespelare har hittat sin allra bästa vän under en filminspelning. Här är skådisarna som blivit nära vänner med sina motspelare.

Många av oss har träffat våra allra närmaste vänner på jobbet – det är trots allt där vi spenderar mest tid, förutom i hemmet. Kändisar är givetvis inga undantag och det är en hel del skådespelare som har träffat sin bästa vän under en inspelning.

Här är skådisarna som blev nära vänner med sina motspelare.

America Ferrera, Amber Tamblyn, Blake Lively och Alexis Bledel

America Ferrera, Amber Tamblyn, Blake Lively och Alexis Bledel.

America Ferrera, Amber Tamblyn, Blake Lively och Alexis Bledel.

Casten från nostalgifilmen Systrar i jeans som hade premiär år 2005, träffas ofta på olika reunions och stöttar gärna varandra i allt från karriär till privatliv.

Sophie Turner och Maisie Williams

Maisie Williams och Sophie Turner på röda mattan.

Maisie Williams och Sophie Turner på röda mattan.

Sophie Turner och Maisie Williams spelade systrar i Game of Thrones och under inspelningarna av den kända succéserien skaffade de även matchande tatueringar. Williams var också Turners brudtärna när hon gifte sig med Nick Jonas i juni 2019.

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio på Oscarsgalan.

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio på Oscarsgalan.

Kate Winslet and Leonardo DiCaprio fann varandra vänskapsmässigt när de båda medverkade i Titanic, även om de som bekant spelade kärleksparet Jack Dawson och Rose DeWitt i filmen. I en intervju med Vanity Fair har Winslet sagt att DiCaprio är den vän som hon är ”mest nära i hela världen”.

Jennifer Aniston och Courteney Cox

Jennifer Aniston och Courteney Cox.

Jennifer Aniston och Courteney Cox.

Jennifer Aniston och Courteney Cox blev bästa vänner när de spelade in 90-talsserien Vänner och har förblivit BFFs sedan dess.

Michelle Williams och Busy Philipps

Michelle Williams och Busy Phillips på Emmy Awards 2019.

Michelle Williams och Busy Phillips på Emmy Awards 2019.

Michelle Williams och Busy Phillips medverkade båda i Dawson’s Creek – även om de knappt syntes i några scener tillsammans. Trots det blev de väldigt goda vänner under inspelningarnas gång och är det än i dag. De syns ofta vid varandras sida på olika galor, ovan på Emmy Awards i september 2019.

James Franco och Seth Rogen

Seth Rogen och James Franco.

Seth Rogen och James Franco.

Seth Rogen och James Franco blev vänner när de spelade in kultserien Nollor och Nördar och har fortsatt sitt samarbete långt efter det att serien slutade sändas. Bland annat annat har de gjort filmerna The Interview och Pineapple Express tillsammans.

Hilarie Burton och Sophia Bush

Hilarie Burton och Sophia Bush.

Hilarie Burton och Sophia Bush.

Hilarie Burton och Sophia Bush var  båda med i serien One Tree Hill och blev allra bästa vänner under inspelningarna. Duon umgås än i dag och syns ofta i varandras sällskap.

Scarlett Johansson och Chris Evans

 Scarlett Johansson och Chris Evans har känt varandra i över tio år.

Scarlett Johansson och Chris Evans har känt varandra i över tio år.

Stjärnorna från filmserien Avengers, Scarlett Johansson och Chris Evans, har spelat mot varandra i åtta filmer och känt varandra i över tio år. Johansson har tidigare pratat om duons kemi och varför den är så bra i en intervju med Entertainment Weekly:

– Det är ett helt enkelt resultatet av att ha känt någon i tio år och att man då får till den där intimiteten som man bara får av att umgås väldigt mycket med någon och att veta allt om den personen.

Mindy Kaling och B.J. Novak

Mindy Kaling och B.J. Novak.

Mindy Kaling och B.J. Novak.

Mindy Kaling och B.J. Novak syntes båda i serien The Office och ett tag dejtade duon både i själva serien och utanför. Dock kom de fram till att de passade bättre som kompisar efter att ha dejtat från och till i flera år och står i dag varandra riktigt nära – både som vänner och kollegor.

Foto: TT Källa: Usmagazine

LÄS MER: 

Kändisar som erkänt att de haft en crush på andra kändisar

Kändisarna frossar i nostalgi – här är 12 härliga bilder

Kändisparen som har gjort slut i karantän