Nu kan du söka till Sandra Beijers SVT-serie Allt som blir kvar

Nu kan du söka till Sandra Beijers SVT-serie Allt som blir kvar

Vill du bli en av skådespelarna i Sandra Beijers nya SVT-serie Allt som blir kvar? Så här söker du!
Här är deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” - se klipp från den nya säsongen
Slå på ljud

Skam, Eagles och Festen – de senaste åren har verkligen varit de unga dramaseriernas tid att skina. Och nu kommer nästa lovande dramaserie – Allt som blir kvar efter Sandra Beijers bok med samma namn.

Serien (och boken) handlar om 21-åriga Matilda som blir lämnad av sin pojkvän mitt i sommaren och som plötsligt finner sig ensam, bostadslös och utan sammanhang. Vart ska hon ta vägen? Och vem är hon utan Oliver? Som tur är har hon bästa kompisen Miron och tillsammans med deras nyfunna vän Simon tar de sig an Stockholmssommaren som om den existerade enbart för dem.

”Det ska bli så otroligt spännande att äntligen få ge de här karaktärerna liv! Det jag har sett framför mig under skrivandets gång kan ju vändas helt upp och ner. Jag tror man bara vet när man hittar rätt. Men vi får se! Ser fram emot att ta del av alla ansökningar”, säger Sandra Beijer, som även skriver manus, i ett pressmeddelande.


Så söker du till Allt som blir kvar

Är du sugen på att vara med i serien? Det kan du! Nu söker nämligen SVT skådespelare till Allt som blir kvar. Du ska helst vara mellan 19 och 29 år gammal (karaktärerna ska vara mellan 20 och 25 år), och du måste vara 18 år för att söka. Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av skådespeleri och ska vara tillgänglig för inspelning i Stockholm under sommaren 2021.

Och så kan det vara bra att veta att serien innehåller en hel del intima scener...

Serien som produceras av Baluba/Erik McAllister för SVT beräknas ha premiär redan 2022.

Läs mer och lämna in din ansökan här!

Foto: SVT/Natur & Kultur

Relaterade artiklar
Sandra Beijers Allt som blir kvar serie på SVT – här är allt vi vet
Nathalie Mark: ”Tunna blå linjen visar en tung röd binda – och jag ler”