sophie turner joe jonas

Sophie Turner och Joe Jonas har blivit föräldrar

Hollywoodfavoriterna Sophie Turner och Joe Jonas har välkomnat sitt första barn till världen. Här är deras första ord om bebislyckan.
Kändisar du inte visste var släkt med varandra
Slå på ljud

I februari kom nyheten om att Games of Thrones– skådespelerskan Sophie Turner och Jonas Brothers-medlemmen Joe Jonas väntade barn ihop. Nu skriver amerikanska kändissajten TMZ att en liten flicka har anlänt.

Det ska dottern heta

Dottern föddes enligt uppgifter till TMZ i onsdags. Förlossningen ska ha skett på ett sjukhus i parets hemstad Los Angeles där de spenderat karantän i väntan på den stora dagen. Uppgifter gör även gällande att dottern fått namnet Willa.

Nu bekräftar paret själva att de har blivit föräldrar.

”Sophie Turner och Joe Jonas är glada att tillkännage födseln av deras bebis”, säger representanter för paret till tidningen People.

Sophie Turner har försökt att hålla en låg profil under graviditeten. Varken hon eller maken har officiellt bekräftat att de väntat barn och under conronapandemin har de lyckats väl med att inte röja sig.  Det var först i maj månad som bilder där Sophies gravidmage syntes tydligt började cirkulera.

– Paret håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är mycket glada för dem. Sophie har definitivt valt kläder att bära på och utanför röda mattan på grund av graviditeten, förklarade en källa till Justjared.com då.

Gifte sig med godisringar i Las Vegas

Sophie Turner och Joe Jonas började dejta i november 2016 efter att Joe skrivit till henne i ett privat meddelande på Instagram. Ett år senare kom nyheten om att de hade förlovat sig. I maj 2019 överraskade paret vänner och familj genom att gifta sig i smyg i Las Vegas bara timmar efter det att de gått på Billboard Music Awards. Ceremonin ägde rum i ett klassiskt Vegas-kapell, Chapel L’Amour inuti A Little White Wedding Chapel, där de vigdes av en Elvis Presley-imitatör till tonerna av countrydon Dan + Shay, som uppträdde med låten Speechless.

Efter att ha avgett sina löften bytte paret ringar, i godis. I sann Hollywood-anda såg de senare under våren även till att gifta sig ytterligare en gång, på ett slott i Sarrians, Frankrike.

När den lilla familjen nu fått tillökning återstår bara att säga stort, stort grattis!

Källa: TMZ

Foto: TT

LÄS MER:

GoT-stjärnan har ett hemligt Instagramkonto om korvar

Kändisarna som gift sig i Las Vegas

100 vackra barnnamn på tre bokstäver