Chrissy Teigen och maken John Legend nya och lyxiga bostad i Beverly Hills.

Spana in i Chrissy Teigen och John Legends nya bostad i Los Angeles

I augusti lade gravida Chrissy Teigen och maken John Legend ut sin lyxiga bostad i Beverly Hills till försäljning, och redan nu har de hittat sin nya drömbostad. Spana in deras supernya lyxresidens här!
Slå på ljud

För bara en månad sen meddelade modellen Chrissy Teigen, 34, och hennes artist-make John Legend, 42, att de valt att lägga ut sin bostad i Beverly Hills till försäljning, och redan nu så verkar det gått vägen. För paret har precis fixat en ny lyxresidens – även denna i Beverly Hills i Los Angeles, rapporterar tidningen People.

När fyra blir fem är det perfekt med ett nytt hem

I mitten av augusti gick Chrissy Teigen och artisten John Legend också ut med att de väntar sitt tredje barn. Avslöjandet kom i John Legends nya musikvideo Wild. I filmens sista scen visar Chrissy Teigen nämligen upp sin växande mage, samtidigt som John håller om den.

Paret har barnen Luna, 4, och Miles, 2, sedan tidigare, så inom kort kommer snart en liten pojke med storken, och familjen om fyra blir då äntligen fem. Så nog kan det sitta fint med ett par lyxiga kvadratmetrar i Los Angeles.

Nog är det lyxigt i Los Angeles

Med sex sovrum och nio badrum har den nyinköpta lyxkåken med två våningsplan en öppen planlösning på nästan 1000 kvadratmeter.

Förutom det har hemmet ett luftigt gourmetkök med utsikt ut över poolen och trädgården, en öppen spis, en hisnande panoramautsikt över staden och havet, en bilbana, ett superstort garage med plats för flera bilar och en stor yta med plats för en rejäl grill.

Som pricken över i:et är poolen fylld med saltvatten.

Se bilderna nedan!

Ett dopp i det blå!

Enligt Peolpe magazine är LA-huset värderat till motsvarande 160 miljoner kronor.

En underbar yta för mys och mingel med plats för många gäster.

Dröm att få bada bubbelbad här.

Utsikt över hela stan.

Liten avkopplingshörna.

Sov så gott!

Underbar kontorsdel i ena änden av huset.

Söndagsmiddagen kokas här!

Varför inte sitta ner och duscha?

Foto: TT

LÄS MER:

Världens mest inflytelserika personer 2020 – hela listan

Tove Lo om detaljerna när Charlie friade: ”Grät i typ 45 minuter”

Victoria Beckham syr minikopia från catwalken till dottern Harper