Spice Girls återförenas (och vi har samlat några av våra favoritbilder på dem)

Förbered dig på Girl Power-overload. För om ryktet stämmer återförenas Spice Girls nästa år.

Den brittiska tidningen The Sun är väl inte direkt känd för att alltid ha på fötterna. Men nu hävdar de i alla fall att Victoria Beckham äntligen anslutit sig till de övriga Spice Girls-stjärnorna, för en återförening någon gång under 2018.

Läs även: Alexandra Rejsmar: Här är texten jag önskar att jag fått läsa som 13-åring

– De kommer att jobba ihop i en serie projekt, bland annat ett samlingsalbum och ett tv-program som hyllar Spice Girls, säger The Suns källa och fortsätter:

– Planerna är fortfarande i ett tidigt skede. Allt som involverar tjejerna tenderar att bli komplicerat eftersom de är så upptagna, säger hen.

Läs mer: Nu finns en Louis Vuitton-toalett – och den är skitdyr

Spice Girls bildades 1994 och låg etta med hiten Wannabe i 37 länder. Debutalbumet sålde i 31 miljoner och deras alter egon, Scary, Baby, Ginger, Posh och Sporty blev de största popstjärnorna sen 60-talet i Storbritannien.  Därefter gjorde flera av dem solokarriär. Victoria Beckham gick vidare till modebranschen och har blivit framgångsrik även med sina parfymer.

I oktober hintade Geri Halliwell att en återförening var på g. Men hon ville inte gå in på vilka som var involverade.

– Jag har verkligen försökt att få alla samlade igen. Men det kom till en punkt där jag kände mig tvungen att släppa det, sa hon då i Red Magazine.