Spice girls gör ny musikvideo.

Spice Girls planerar en remake på musikvideon till Wannabe

Lagom till 25-årsjubileummet för supermegadunderhiten Wannabe av superkvinnorna i Spice Girls – planerar de nu att göra en remake av den hyllade musikvideon!
Bästa musikvideorna genom tiderna
Slå på ljud

Tanken var från början att Spice girls-brudarna skulle ställa till med en hejdundrans världsturné lagom till bandets 25årsjubileum för låten Wannabe, men sen blev det ju som det blev med dessa planer på grund av coronapandemin.

Planerar remake av musikvideon

När det stod klart att världsturnén inte skulle bli av fick de numera fyra Spice girls-medlemmarna tänka om. Och eftersom tjejerna Mel C, Emma Bunton, Geri Horner och Mel B fortfarande vill fira bandets stora 90-talssuccé ändå – planerar de nu att göra en remake av musikvideon till megahiten Wannabe som släpptes med dunder och brak 1996, vilket tidningen The Sun nu rapporterar om.

– Alla fyra har kontakt varje vecka och försöker komma på nya idéer om hur de kan göra något speciellt för att markera den stora dagen, säger en källa med stor insyn till tidningen och menar att tjejerna vill göra mer än en remake av musikvideon.

Nu får man väl bara hålla tummarna för att det blir av – nostalgitrippen skulle ju bli total!

Victoria Beckham skippar helst

Tidningen meddelar även att chansen för Victoria Beckham, även kallad Posh Spice, skulle hoppa på tåget, och medverka i musikvideon är ”extremt liten”.

Spice girls turné sommaren 2019

Den brittiska tjejgruppen bildades 1994 och då bestod gruppen av alla fem original medlemmar med sina fyndiga smeknamn: Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri (numera Horner) Halliwell (Ginger Spice) och Victoria Beckham (Posh Spice). Fram till det tidiga nollnolltalet toppade bandet många listor. Men år 2000 splittrades bandet när Geri valde att lämna.

I november 2018 släppte Spice girls en Youtube-video där de avslöjade att de skulle ge sig ut på turné på Irland och i England sommaren 2019! Trogna Spice girls-fans gick ju i taket – även fast att Victoria Beckam valde att inte delta i den lilla turnén.

Foto: TT

LÄS MER:

Nu kan du kliva in i Harry Potters universum – som dig själv

Allt du behöver veta om Paris Hilton-dokumentären

Bella och Edwards dotter – så ser Renesmee från Twilight ut idag