Artikeln innehåller reklamlänkar
squid game

Klä ut dig till Squid game på Halloween – här finns dräkterna

Halloween närmar sig med stormsteg och kanske är du en av alla de som vill klä ut dig till någon av karaktärerna i Squid Game? Vi har samlat allt du behöver för en lyckad utklädnad!

Har du, precis som vi, fastnat för Netflix nya serie Squid Game? Du är inte ensam! Serien blev nyligen streamingtjänstens mest sedda serie någonsin och tog därmed över tronen efter det hajpade kostymdramat Bridgerton, samtidigt som mängden teorier kring serien bara ökar.

Vi vågar spå att karaktärerna i Squid Game kommer att bli en av de stora trenderna att klä ut sig på till Halloween och andra maskerader under den närmaste tiden – inte minst eftersom det ju är riktigt enkelt att få till looken. Du behöver ingen särskild Halloween-sminkning för att efterlikna deltagarna eller vakterna, och i en del fall behöver du inte ens införskaffa en regelrätt maskeraddräkt som sedan blir liggande längst in i garderoben: nedan hittar du bland annat en snygg tracksuit som du med fördel kan bära både innan och efter festkvällen på Halloween.

Klä ut dig til Squid Game på Halloween
Foto: TT/Netflix

Klä ut sig till Squid Game på Halloween -

Här är dräkterna, kläderna och utklädnaderna du behöver för att klä ut dig till deltagare eller spelledare i Squid Game.

Tracksuitbyxor, H&M

Man börjar ju undra om någon på H&M:s designavdelning fick insyn i produktionen av den koreanska succéserien redan innan den började sändas. Klart står i alla fall att den här looken nästan har skrämmande likheter med träningskläderna som de tävlande bär i serien. Klistra fast vita siffror på bröstet och ryggen så är du klar!

Den gröna tracksuitjackan finns än så länge inte att köpa hos H&M men du kan såklart hålla utkik efter den. Byxorna har vita revärer i sidorna och hög midja med dold resår och finns att klicka hem redan nu, läs mer och köp dem här (länk till H&M).

squid game grön träningsoverall H&M

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Grön träningsoverall, Monki

Även Monki har en liknande look, där endast jackan finns i lager i skrivande stund. Värt att hålla utkik där med, med andra ord! Träningsjackan har revärer i sidorna och dragkedja fram, läs mer och köp jackan här (länk till butik).

Squid Game grön träningsoverall Monki

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Många onlinebutiker har redan nu fått in renodlade dräkter i stil med deltagarnas. Den här matchande träningsoverallen är komplett med siffror på ryggen och bröstet, läs mer och köp Squid Game-utklädnaden här.

Squid Game dräkt tävlande till halloween och maskerad 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

The Gamer-dräkt, Partykungen

Om du hellre klär ut dig till de brutala spel-ledarna bör du spana in den här dräkten hos Partykungen, som gör dig till den mest fruktade på festen. Läs mer och köp dräkten här (länk till Partykungen). Masken som täcker ansiktet hittar du här (länk till Partykungen).

Squid Game dräkt The gamer till halloween och maskerad 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Röd dräkt från Squid game, CDON

Även hos CDON finns det en röd dräkt att klä ut sig till ledarna i Squid Game med. Läs mer och köp The Gamer-dräkten här (länk till butik). Masken finns här (länk till butik).

Squid Game dräkt The gamer till halloween och maskerad 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs också: Så fixar du bästa Halloweenfirandet 2021

Älskade du Squid Game? Då ska du kolla in dessa Netflix-serier
1:04

Efter reklamen: Älskade du Squid Game? Då ska du kolla in dessa Netflix-serier

(1:04)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
8 saker du inte visste om skådisarna i Squid game
En tvingades gå upp i vikt, och en annan gjorde sin skådisdebut!
8 galna teorier om Squid game – som faktiskt kan stämma
Innehåller spoilers – obviously!