The Hills-stjärnorna ryktas återförenas efter 10 år (se trailern här!)

Det är tio år sedan den omtyckta "reality"-serien The Hills började sändas på MTV. Nu sänder kanalen ett jubileumsavsnitt, och vi kan knappt bärga oss!

Vi blir riktigt nostalgiska när vi tänker på MTV:s mest framgångsrika serie The Hills, där vi fick följa Lauren Conrads hektiska liv på modeskolan i Los Angeles, och Heidi Montags svajiga förhållande med Spencer Pratt. Nu är ”reality”-stjärnorna (för ärligt, var allt drama verkligen så mycket reality?) tillbaka med ett jubileumsavsnitt för att fira att det är tio år sedan serien började sändas.

Läs också: 22 anledningar till att du älskade The Hills

”That was then, this is now” heter jubileumsavsnittet som kommer ge oss en trip down the memory lane. Lauren Conrad berättar att hon vill ge oss den RIKTIGA storyn om serien, och vad som inte berättats tidigare. Well, vi kan knapp bärga oss! Klippet är bara 30 sekunder långt, men ger oss direkt den kittlande känslan att det här är något vi bara inte får missa. Men mest nyfikna är vi ju förstås om Heidi och Spencer kommer vara med i avsnittet. Spana in trailern nedan.

Blev du lite emotionell när du hörde tonerna från Natasha Bedingfields introlåt ”Unwritten”? Heeelt okej, det blev vi också!

Läs också:
15 bevis på att Legally Blonde fortfarande är världens bästa film
Så ser skådisarna från Eva & Adam ut i dag
22 godisar du garanterat minns om du var född på 90-talet

Foto: MTV