Big Little Lies-skaparen är tillbaka med The Undoing på HBO

Big Little Lies-skaparen är tillbaka med The Undoing på HBO

I vår har The Undoing premiär på HBO, en ny thrillerserie med Nicole Kidman och Hugh Grant i huvudrollerna. Kolla in teasern här!

Du har väl inte missat Big Little Lies? Serien, som baseras på en roman av Liane Moriarty, hade premiär 2017 och blev en av årets största tv-snackisar. HBO-dramat har sedan dess belönats med såväl Emmys som Golden Globes och prisats för sitt välskrivna manus.

Handlingen kretsar kring ett gäng mammor i den lilla staden Monterey, som motvilligt tvingas dölja en mörk hemlighet från att komma upp till ytan. Bakom serien står David E. Kelley, en manusförfattare med succéer som Ally McBeal och Mr Mercedes på meritlistan.

I vår är han aktuell med en ny miniserie, även den med Nicole Kidman i en av huvudrollerna. I The Undoing spelar skådespelerskan terapeuten Grace, som utåt sett lever det perfekta livet med maken Jonathan (Hugh Grant) och sonen Henry (Noah Jupe). Men efter ett våldsamt dödsfall raseras hela hennes vardag – och fruktansvärda sanningar nystas upp.

Kelly har skrivit manus till samtliga avsnitt och regisserar gör danska Susanne Bier, känd för bland annat Hämnden och The Night Manager. Nyligen släpptes en första teaser till The Undoing och än så länge ser det riktigt bra ut. Premiär nu i maj på HBO!

The Undoing – se teasern:

https://www.youtube.com/watch?v=zG1ZQERAlGQ

Foto: HBO

LÄS MER:

HBO i mars 2020 – här är alla nya dokumentärer och serier

Nu är det officiellt – Sex Education får en tredje säsong

Allt vi vet om Eagles säsong 3