Tilde de Paula Eby får en egen talkshow på TV4 – det kommer vi att få se

Tilde de Paula Eby får en egen talkshow på TV4 – det kommer vi att få se

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby får nu sin egna talkshow på TV4. Den 9 juli har Tilde premiär på TV4 och TV4 play – och nu berättar hon vad vi kommer att få se i hennes nya program.
0:49

Efter reklamen: 5 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte visste

(0:49)

Tilde de Paula Eby har huserat i tv-rutan för TV4:s del i många många år. Hon började jobba för kanalen 1997, och startade med att leda Fredagspuls ihop med David Hellenius. I hela 17 år var hon programledare i Nyhetsmorgon, för att därefter gå över till kanalens då nya satsning Efter fem – ett program som liknar morgonprogrammet men sänds efter klockan 17 varje vardag. Och nu får Tilde ännu ett nytt uppdrag på kanalen.

Tilde de Paula Ebys nya talkshow Tilde

Hon får nu sin egna talkshow, Tilde. Den kommer att sändas direkt från Junibackens terrass på Djurgården i sommar, där Tilde de Paula Eby kommer att bjuda in gäster där samtalet är i fokus. Och det kommer också att förekomma musikframträdanden.

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul! säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

Det får tittarna se i talkshowen Tilde på TV4

I programmet kommer vi att få se kända personer, som aktuella politiker eller artister, men också okända personer med starka berättelser.

– Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med. Jag ser verkligen fram emot fredagskvällarna i sommar, säger Tilde de Paula Eby vidare i pressmeddelandet.

Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Relaterade artiklar

Så såg Jennifer Aniston, Beyoncé – och 10 andra kändisar ut när de var 25

Carina Bergs stilresa: 25 bilder du förmodligen inte sett

Därför lägger Fredrik Skavlan ned sin talkshow på SVT