Beyonce och Ashton Kutcher i Punk’d

Titta på Cribs och Punk’d gratis på Youtube

Redan hunnit plöja igenom alla titlar på Netflix och HBO – minst en gång? Då är Youtube din nya räddning. Där har nämligen MTV laddat upp klassiker som Cribs, Punk’d och My Super Sweet 16 – helt gratis.

Kollade du också på MTV-klassikern Cribs när det begav sig? En serie där kända personer, så som Mariah Carey och Kim Kardashian, stolt visade upp sina hem framför kameran.

Programmet hade premiär 2000, och fortsatte att visas fram till 2011. Därefter har det gapat tomt i tv-rutan, fram till nu. MTV har nämligen bestämt sig för att väcka serien till liv igen genom att ladda upp flera gamla avsnitt på Youtube.

Låter det för bra för att vara sant? Faktum är att det till och med blir bättre! För MTV har även bestämt sig för att ladda upp klassiker som My Super Sweet 16, Silent Library, Parental Control och Punk’d med Ashton Kutcher på sin kanal.

”Nya” avsnitt släpps varje vecka

Initiativet gör det alltså möjligt för tittare runt om i världen att streama några av 2000-talets mest populära program – helt gratis. Allting finns på Youtubekanalen MTV Vault, och nöjessajten Decider meddelar att det kommer att laddas upp nya avsnitt av de nostalgiska serierna varje vecka. Tablån ser då ut som följande:

Gamla avsnitt av Cribs släpps på måndagar och fredagar, Silent Library på tisdagar, Punk’d på onsdagar och Parental Control på torsdagar.

Foto: MTV

LÄS MER:

Nostalgi! Se Agnes, Dannys och de andra Idol-stjärnornas första auditions

Rachel Greens 40 snyggaste outfits i tv-serien Vänner

11 roliga fakta om några av 90- och 00-talets mest populära tv-serier