Tove Lo

TT

Tove Lo om lyckan i relationen med maken Charlie Twaddle

De har varit ett gift par i 1,5 år, och nu berättar Tove Lo om äktenskapet med Charlie Twaddle. Som verkar gå som på räls!
5 snackisar från veckan som gått
1:24

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:24)

Slå på ljud

Artisten och numera skådespelaren Tove Lo har precis gjort sin första långfilmsroll i nyinspelningen av Utvandrarna, baserad på Wilhelm Morbergs romansvit. Där spelar hon Ulrika i Västergöhl, samma roll som Monica Zetterlund hade i originalfilmen från 1971.

Nu är hon och maken Charlie Twaddle i Sverige för filmpremiären. Utvandrarna gick nämligen upp på bio på juldagen.

Tove Lo i rollen som Ulrika i Utvandrarna.

Tove Lo i rollen som Ulrika i Utvandrarna.

Björn Larsson Rosvall/TT

Till Aftonbladet berättar Tove Lo att han inte är allt för förtjust i att gå på röda mattan, men att han offrar sig för hennes skull.

– Han tycker faktiskt inte om det så mycket, haha! Jag vill ha bilder på oss ihop, men han är mer ”kan jag gå nu”. Han tycker om att vara i bakgrunden, men det här är ”once in a lifetime” för mig så då får han ställa upp, säger världsstjärnan till tidningen.

“Vi behöver aldrig vara oroliga”

De gifte sig i hemlighet i juni förra året och firar nu alltså 1,5 år som äkta makar.

– Det är kul att vara gift, men det är lite som det var innan. Men det känns ändå härligt och för mig var det också viktigt att vi kan vara med varandra i hela världen utan att det är något problem. Vi behöver aldrig vara oroliga, nu är vi sammanlänkade, säger hon.

Charlie Twaddle och Tove Lo bor i Los Angeles, men kommer över till Sverige med jämna mellanrum.

Charlie Twaddle och Tove Lo bor i Los Angeles, men kommer över till Sverige med jämna mellanrum.

Tommy Holl/TT

Paret träffades 2018 och för brittiska Metro berättade hon året därpå om den nya kärleken, och då lät det inte som att de skulle gifta sig på ett tag.

– Jag antar att jag har hittat rätt, och han är lika gammal som jag, men det känns som att vi är bara barnen så det går inte just nu, sa hon då .

Tove Los barntankar med maken

Paret träffades i Los Angeles.

– Han är kreativ men inte musiker, och han kan resa med mig i sitt jobb. Första året vi var tillsammans turnerade jag som en galning, men så fort jag hade en ledig lucka reste jag tillbaka till Los Angeles för att träffa honom, oavsett var jag befann mig någonstans, fortsatte Tove Lo berätta för tidningen.

Om paret kommer skaffa barn i framtiden är möjligt, men inte skrivet i sten.

– Jo, men jag velar lite fram och tillbaka. Det kanske blir, kanske inte. Den som lever får se, säger Tove Lo till Aftonbladet.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Olivia Munn och John Mulaneys första bild på nyfödda sonen
Här är skådespelaren Alexandra Dahlström i dag
Will Smiths barn går i pappas fotspår – det gör Jaden Smith i dag