Jennifer Lopez fina videos och bilder med dotter och mamma!

Tre generationer: Bilden på Jennifer Lopez, mamman och dottern Emme

I samma veva som Jennifer Lopez gör reklam för sitt skönhetsmärke visar hon upp fina backstagebilder från fotograferingen. Och modellerna är inga mindre än mamma Guadalupe och dottern Emme.
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez
1:01

Efter reklamen: Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

(1:01)

Slå på ljud

Nyblivna singeln Jennifer Lopez är stolt mamma till sina 13-åriga tvillingar Emme Maribel Muñiz och Maximilian ”Max” David Muñiz som hon har tillsammans med ex-maken Marc Anthony. Och nu visar mamma J. Lo upp flera videor och bilder på sin Instagram på dottern Emme, och sin egna mamma Guadalupe Rodríguez.

”Det var min mamma som lärde oss redan i unga år, att vi kunde göra vad vi ville. Och det har jag tagit med mig. Att vara mamma är min stora lycka!”, skriver hon intill en reklamvideo för sitt skönhetsmärke JLo Beauty i vilken hon också berättar att mamma Guadalupe även slog ett slag för feminismen.

– Hon lärde oss att jobb inte har kön, hon sa att vi skulle kunna bli president om vi så ville, säger J.Lo bland annat i klippet som även inkluderar dottern Emme.

Tre generationer – tripp trapp trull

Bilderna och klippen som J.Lo visar upp lagom till den amerikanska Mors dag föreställer tre generationer av kvinnor i familjen som nu poserar för hennes skönhetsmärke, och vi får se hur mamma Guadalupe, dottern Emme och Jennifer blir piffade inför plåtningen.

Uppbrottet mellan J.Lo och A-rod

I mitten på april gick Jennifer Lopez och tidigare fästmannen Alexander Rodriguez gemenast gick ut och berättade att de valt att avsluta sitt förhållande, efter veckor av spekulationer.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att fortsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, skrev de i ett uttalande till Today och tillade.

”Vi önskar varandra och varandras barn det bästa. Av respekt till dem är den enda övriga kommentaren vi har att ge, är att vi vill tacka alla som har skickat snälla ord och stöd.”

Se hela videon här

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Rihannas nya lyxhem – kika in i superstjärnans maffiga villa
Oscarsgalans mest pinsamma ögonblick under 00-talet
Courtney Cox och dottern Coco, 16, gör cover på Taylor Swift – se fina videon