Zac Efron på röda mattan tillsammans med en bild från High School Musical

Tre män och en baby med Zac Efron på Disney plus

Zac Efron spelar huvudrollen när 80-talsklassikern Tre män och en baby blir ny film på Disney plus. Här är allt vi vet om produktionen!

Zac Efron fick sitt stora genombrott i Disneysuccén High school musical 2006. Därefter har han spelat i filmer som The greatest showman, Baywatch, Bad neighbours och Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Karriären har alltså gått spikrakt uppåt för Zac, och nu, 14 år efter att han blev Troy Bolton med en hel värld, står det klart att Hollywoodstjärnan kommer att återvända till Disney.

I dagarna blev det nämligen klart att han ska spela huvudrollen i nyversion av 1980-talskomedin Tre män och en baby som produceras för strömningstjänsten Disney plus. Det rapportera flera amerikanska medier, däribland The Hollywood Reporter.

Filmen handlar om tre ungkarlar som får i uppgift att försöka ta hand om en bebis, och en av de tre männen kommer alltså att vara Zac Efron. Vilka han ska spela mot eller vem som ska regissera filmen är ännu inte klart. Det är inte heller officiellt när nyversionen kommer ha premiär.

Då släpptes originalfilmen

Den amerikanska komedin Tre män och en baby såg dagens ljus 1987 och blev snabbt en succé när den gick upp på bio. Huvudrollerna spelades av Tom Selleck, Ted Danson och Steve Gutenberg, och filmen regisserades av ingen mindre än Star Trek-skådisen Leonard Nimoy.

Tre år efter premiären, 1990, kom den fristående uppföljaren Tre män och en liten tjej.

Foto: TT

LÄS MER: 

Dirty dancing får ny uppföljare – hon spelar huvudrollen

Disney ska göra en remake på ”Ensam Hemma” – och fansen är inte glada

9 superstjärnor som du antagligen har glömt var med i en Disneyfilm