Uppfinningen som stoppar blödningen när du har menssex

Att ha sex när du har mens är inte allas kopp te. Nu har det kommit en ny grej på marknaden som ska göra det härligare att ligga när du har mens.

Okej, det är jobbigt att ha mens. Punkt. Hormonerna gör att du vill skrika din partner rakt i ansiktet samtidigt som du vill ligga med hen och äta en kanelbulle – samtidigt.

BOOM: Myterna om menssex (som vi slår hål på!)

När det kommer till att ha sex medan du har mens ser många väldigt olika på saken. Vissa vill verkligen inte det på grund av ingen sexlust, rädd för att det ska blöda mycket eller andra anledningar. Andra tycker att det inte spelar någon som helst roll och kör på som vanligt.

Nu har det i alla fall kommit en ny uppfinning som ska stoppa blödningen under ligget. Uppfinningen heter FLEX och är en liten ”skiva” som ska blockera livmoderhalsen medan du har sex.

flex mens

FLEX förklaras som en liten ”skiva” som ska blockera livmoderhalsen.

Många har hoppat av glädje över den här uppfinningen, enligt sajten The Cut ska mer än 20 000 personer redan ha signat upp sig för att prova produkten.

Så, om du gillar att ligga när du har mens så kan du antingen spendera pengar på något som blocker din livmoderhals – eller bara ha sex. Inga konstigheter, det är bara mens.

Relaterat:
Därför måste du inte ha mens
Bikinitrosan du ska använda när du har mens
Feministiska menstrosor med kvinnohatande politiker mellan benen

Foto: The Flex Company