John Mulaney och Oliva Munn uppges vara ett par.

TT

Uppgifter: Olivia Munn dejtar SNL-komikern John Mulaney

Enligt källor till amerikans media har skådespelaren Olivia Munn och komikern John Mulaney börjat dejta.
De ryktena kommer bara dagar efter nyheten om att Mulaney separerat från sin fru.
5 snackisar från veckan som gått
1:07

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:07)

Slå på ljud

Skådespelaren Oliva Munn, vars stora genombrott kom under 2010-talet när hon medverkade i filmer som Iron man 2, Date night och serien The Newsroom, uppges dejta komikern John Mulaney.

Han har bland annat varit en del av Saturday night live-gänget, gjort flera hyllade stand-up-föreställningar och gjort rösten till Spider-ham i den animerade superhjältefilmen Spider-man: Into the spiderverse.

– Det här är väldigt nytt, de tar det långsamt, säger en källa till People.

Bröt upp med sin fru tidigare i år

De här uppgifterna kommer bara några dagar efter att nyheten om att John Mulaney och hans fru sedan sex år tillbaka, konstnären och makeup-artisten Annamarie Tendler, separerat.

Det bekräftades till Page six, som uppger att komikern bett om skilsmässa för ungefär tre månader sedan.

”Mitt hjärta är brustet efter att John har bestämt sig för att avsluta vårt äktenskap. Jag önskar att han får stöd och lyckas med sitt fortsatta tillfrisknande”, säger Annamarie Tendler via en talesperson till sajten.

Annamarie Tendler och John Mulaney.

Annamarie Tendler och John Mulaney.

TT

John Mulaney har varit väldigt öppen om sitt missbruk av alkohol och droger, och pratar ofta om det på stand-up-scenen. Efter att ha varit nykter i över ett decennium fick han ett återfall och i december lade han in sig på ett behandlingshem i 60 dagar. Det har bland annat People rapporterat om.

Olivia Munn och John Mulaney har känt varandra i flera år, och när komikern checkade in på rehabcentret visade skådespelaren sitt stöd.

”Jag skickar så mycket kärlek och stöd till John Mulaney. Det här har du”, twittrade hon då.

Var ”besatt” av John Mulaney för flera år sedan

En källa till E! news säger att Olivia Munn fortsätter att stötta honom nu.

– Hon har varit väldigt stöttande angående hans beroende och återhämtning. Hon kommer att fortsätta hjälpa honom på vilket sätt hon än kan och vara där för honom. Just nu umgås de bara och trivs i varandras sällskap, säger uppgiftslämnaren.

I en intervju med Huffington post har Olivia Munn tidigare berättat att hon blev väldigt förtjust första gången hon träffade John Mulaney på ett bröllop, men att det då verkar ha varit på fangirl-stadiet.

– Till en början var det lugnt, men sen började jag gå fram till honom på bröllopet och ba ”har du kul?”. Jag var bara så besatt av att hänga och prata med honom, sade hon 2015.

Än så länge har ingen av dem kommenterat uppgifterna.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bilderna bekräftar Bridgertonstjärnan Phoebe Dynevors romans med komikern
Uppgifter: Jennifer Lopez och Ben Affleck dejtar igen
Billie Eilish nya ord om uppbrottet från expojkvännen