tristan thompson khloe kardashian

Uppgifter: Tristan Thompson har blivit pappa igen efter otrohetsskandalen

Under våren var Tristan Thompson otrogen mot Khloé Kardashian ännu en gång. Enligt uppgifter ska nu kvinnan han var otrogen med ha fått deras gemensamma barn – och Tristan ska erbjudit en stor summa pengar för att hon skulle göra abort.
TV: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria
1:37

Efter reklamen: TV: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Slå på ljud

När Khloé Kardashian var gravid med dottern True, 3, var hennes partner och pappan till barnet Tristan Thompson otrogen – något som blev mycket uppmärksammat eftersom att det både var med Khloés systers bästa kompis Jordyn Woods och fångades på bild.

Ska ha försökt få henne att göra abort

Trots det valde Khloé att senare gå tillbaka till Tristan Thompson. Men under våren uppdagades ännu en otrohetsskandal, något som till slut fick Khloé att lämna honom ännu en gång.

Nu uppger kvinnan som Tristan var otrogen med, Maralee Nichols, att hon fött Tristans barn. Enligt Page Six stämmer hon nu Tristan och vill att han ska betala underhållsstöd samt övriga utgifter som hon lagt ut under graviditeten. I stämningsansökan, som sajten tagit del av, ska Tristan ha försökt få Maralee att göra en abort – och därmed erbjudit henne 737 000 kronor för att ta bort barnet.

tristan thompson och true

Tristan Thompson och dottern True.

Kommer inte att vara en närvarande pappa

I dokumenten som Page Six tagit del av finns också meddelanden som han ska ha skickat under graviditeten, där han gör klart att han inte kommer att vara en närvarande pappa till barnet. Tristan hävdar dock att han inte skickat meddelandena, men att kontaktuppgifterna tillhör honom. Tristan erkänner också att han och Maralee haft sexuellt umgänge.

”Om du tror att du ska få pengar om du behåller barnet så tror du helt fel. Jag kommer att gå i pension efter den här säsongen. Så i form av underhåll kommer du få samma summa som du får av någon som är arbetslös”, ska han ha skrivit.

”Du gör bäst i att ta dessa 75 tusen dollar jag erbjuder dig för du kommer inte ens få i närheten av det när du får barn med en pappa som är arbetslös. Allt du kommer få är ett barn med en pappa som är noll engagerad och några hundra dollar i underhållsstöd varje månad.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Något faderskapstest är ännu inte gjort, men Maralee har sagt att hon kommer att göra ett.

Foto: TT

Se också: 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor
0:57

Efter reklamen: Se också: 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor

(0:57)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Kändispar som gått skilda vägar 2021
Vi alla har uttalat Khloé Kardashians namn fel hela tiden
Familjen Kardashian är tillbaka med ny realityserie – här kan du se den