Zayn Malik och Gigi Hadid

Uppgifter: Zayn Malik var otrogen mot Gigi Hadid – kvinnans ord

Så, Zayn Malik tog med sig sitt bagage av drama in i det nya året. Efter en stormig höst där han bland annat blivit dömd för att ha knuffat in sin svärmor Yolanda Hadid i en byrå, kommer nu uppgifter om att han ska ha varit otrogen mot Gigi Hadid under deras relation.

Det har stormat rejält kring Zayn Malik under de senaste månaderna, och det tycks inte ha slutat än.

I oktober förra året uppdagades det att han ska ha hamnat i ett bråk med sin svärmor Yolanda Hadid, där hon har sagt att han slagit henne – något han själv nekat till. Dock dömdes han till villkorlig dom i ett år, bland annat för att ha knuffat Yolanda Hadid in i en byrå. Han har även besöksförbud mot Yolanda och hennes vakt.

TV: Gigi Hadids stilresa genom åren
1:44

Efter reklamen: TV: Gigi Hadids stilresa genom åren

(1:44)

Slå på ljud

Efter skandalen valde Zayns skivbolag att bryta med honom helt. Enligt uppgifter är Zayn och Gigi Hadid inte heller längre ett par, något ingen av dem uttalat sig om. Tillsammans har de dottern Khai, som idag är ett år gammal. Och enligt källor ligger Gigis största fokus på att se till att dottern får det så bra som möjligt.

Uppgifter: Var otrogen mot Gigi Hadid

Nu kommer nya uppgifter som säger att Zayn ska ha varit otrogen under relationen med Gigi Hadid. Det är tv-stjärnan Abigail Clarke som själv berättar om sin fling med artisten. De ska ha träffats på en klubb, där Abigail beskrivit det hela som att Zayn inte kunde slita blicken från henne.

– En kvinna kom fram och tog mig åt sidan. Hon sa: Zayn tycker verkligen att du ser bra ut. Vill du komma joina hans bord?, ska Abigail Clarke ha sagt enligt The Sun.

Abigail Clarke

Abigail Clarke har medverkat i tv-serien The Only Way Is Essex.

Hon fortsätter berätta att hon snabbt fick både kyssar och komplimanger av artisten, innan de därefter tillbringade natten ihop.

– Zayn sa flera gånger att jag påminde honom om hans ex, Perrie Edwards.

Perrie och Zayn var förlovade men bröt upp 2015 efter att det även då uppdagats att Zayn varit otrogen.

Zayn och den tidigare fästmön Perrie.

Trodde att Gigi och Zayn hade gjort slut

Abigail säger att hon trodde att det var slut mellan Zayn och Gigi, men att hon insett att så inte var fallet. Hon avslutade det med Zayn efter att hon sett ett meddelande från Gigi på hans telefon.

– Jag kände mig hemsk. Jag trodde att Gigi och Zayn gjort slut. Jag ville inte vara hans andra kvinna så jag backade. Jag kände mig så skamsen.

Zayn Malik har inte bemött Abigail Clarkes uttalande.

Foto: TT

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
1:26

Efter reklamen: Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

(1:26)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Så har Gigi och Bella Hadids relation påverkats av familjedramat
Kändispar som gått skilda vägar 2021
Kändisar som blivit farmor eller mormor i ung ålder