Vanessa Hudgens Disneykarriär

Vanessa Hudgens okända Disneykarriär – innan High School Musical

Visste du att Vanessa Hudgens testspelade för en serie på Disney Channel innan hon slog igenom i High School Musical? Se delar av programmet här!
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

Nyligen delade skådespelerskan Keke Palmer, känd från bland annat True Jackson VP och Scream Queens, med sig av ett videoklipp från hennes tidiga karriär.

Klippet är ett pilotavsnitt av Keke and Jamal, en serie tänkt för Disney Channel men som aldrig visades på tv. I programmet spelar Keke Palmer och André Jamal Kinney huvudrollerna – och därtill syns även High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens.

Eftersom Keke and Jamal aldrig fick se dagens ljus finns det ingen officiell beskrivning av handlingen, men sett till pilotavsnittet verkar det som att Keke och Jamal är syskon och att Keke och Vanessa är rivaler – som båda trånar efter att stå i centrum.

Se den okända Disney-serien här, på både Keke Palmers och André Jamal Kinneys Instagram syns Vanessa i det tredje klippet:

Varför Disney bestämde sig för att inte sända Keke and Jamal är inte kommunicerat.

Zac Efron i ny Disneyfilm

Just nu är Vanessa Hudgens motspelare i High School Musical – Zac Efron – aktuell i en ny Disneysatsning. Han ska nämligen spela huvudrollen i en nyversion av 1980-talskomedin Tre män och en baby som produceras för strömningstjänsten Disney plus.

Filmen handlar om tre ungkarlar som får i uppgift att försöka ta hand om en bebis, och en av de tre männen kommer alltså att vara Zac Efron. Vilka han ska spela mot eller vem som ska regissera filmen är ännu inte klart. Det är inte heller officiellt när nyversionen kommer att ha premiär.

Här kan du läsa mer om Zac Efrons nya film.

Foto: TT, skärmdump från Instagram

LÄS MER:

Minns du skådisarna i High School Musical? Så ser de ut i dag

Här återförenas skådespelarna från High School Musical

Disneystjärnorna då och nu – se bilderna