veronica maggio om pausen med nils tull.

Veronica Maggio om återföreningen med Nils Tull efter åren isär

I början av juni firade hon in sin möhippa. Nu berättar Veronica Maggio om den där fem år långa ”pausen” som hon hade med sin nuvarande (och dåvarande) sambo Nils Tull.
5 saker om Veronica Maggio du inte visste
1:10

Efter reklamen: 5 saker om Veronica Maggio du inte visste

(1:10)

Slå på ljud

Första helgen i juni uppvaktades Veronica Maggio med en glittrig och färgsprakande möhippa som anordnats av hennes vänner. Under dagen delades bilder från möhippan flitigt, och dagen till ära var Veronica Maggio uppklädd i slöja och en brudklänning i satin med en stor rostett vid bysten.

Att popstjärnan nu ska gå och gifta sig kom dock som en nyhet för de flesta. Idag är hon sambo med musikern Nils ”Melo” Tull – med vem hon har de två barnen Bosse, 10, och Rut, 1, tillsammans med.

Veronica Maggio och Nils Tulls långa paus

Vad gäller Veronica Maggio och hennes kärleksliv så har hon tidigare varit tillsammans med artisten Oskar Linnros. Efter uppbrottet från Oskar Linnros träffade Maggio kärleken på nytt i Nils Tull – en av medlemmarna i bandet Hoffmaestro. Under relationen fick de sonen Bosse men efter ett par år ihop valde Veronica Maggio och Nils Tull att göra slut – för att sedan hitta tillbaka till varandra bara härom året. Och i oktober 2019 föddes Veronica Maggio och Nils Tulls andra barn – en liten dotter.

– Vi har fått en liten bebbe, en liten Rut. Så jag har varit lite mammaledig helt enkelt, berättade hon i SVT-programmet Luuk & Hallberg ett par månader efter dotterns födsel.

Veronica Maggio: Mitt kärleksliv har varit ett skämt

Den 28 maj släppte hon nya singeln SE MIG, och Veronica Maggio skriver under på att kärlek stått i centrum i de flesta av hennes låtar. Hon känner att hennes kärleksliv kantats av en hel del dåliga beslut.

– Mitt kärleksliv har varit ett skämt. Nej men.... Man kan ju inte bara skylla på dem, eller hur. Det måste ju vara mig det är fel på, säger Veronica Maggio i en intervju med Plaza kvinna och fortsätter:

– Jag har fattat så dåliga beslut bara... Jag har ju samma pappa till mina barn men vi hade ett break på fem år däremellan. Låt oss kalla det för en paus... där vi verkligen träffade andra. Jag har nog alltid lockats till fel grejer.

Veronica Maggio om sitt ”enda vettiga kärleksbeslut”

I samtalet fortsätter Veronica Maggio berätta om att hon tidigare sökte kickar, och att allt var en blandning av att hon hela tiden ville att något skulle hända – samtidigt som hon hatade att vara själv.

– Jag tror inte jag vågade värdesätta det mjuka med kärlek förut. Jag vågade inte luta mig tillbaka, och lita på att det skulle hålla. Jag trodde inte att det kunde vara bra, på riktigt. Jag trodde inte att den grejen fanns. Då brydde jag mig inte om att ens leta efter det, tror jag. Jag letade efter något annat konstigt.

Efter fem år isär hittade Veronica Maggio och Nils Tull tillbaka till varandra, och i intervjun förklarar Veronica Maggio att hon just nu, och för första gången känner att hon är på en bra plats.

– Det är väl det enda vettiga kärleksbeslut jag fattat, att bli tillsammans med honom igen.

veronica maggio och pojkvännen nils tull från bandet hoffmaestro år 2011.

Veronica Maggio och Nils Tull under första vändan av relationen 2011, på Rockbjörnen.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Veronica Maggio firades med möhippa – se bilderna här
Veronica Maggio om första hektiska tiden med sonen Bosse
Olga Persson inför Sommar i P1: ”Många tror att jämställdhet handlar om att dela på notan”