Vill du prata om det? Baaam-profilerna Ellinor och Fia startar podd

Vill du prata om det? Baaam-profilerna Ellinor och Fia startar podd

En ny podd är född! Ellinor Bjurström och Fia Anderberg kommer i podden ”Vill du prata om det?” dela med sig av allt från psykisk ohälsa och kroppsideal till familjeliv.

Ellinor Bjurström är ett bekant ansikte från svenska Top Model och tv-succén Unga Mammor som ofta pratar om familjelivet hennes stora hus utanför Stockholm. Fia Anderberg är kroppsaktivisten som tar upp allt från renovering till mammalivet på Västkusten. Och nu kommer ni att få höra ännu mer från dem – tillsammans!


Ellinor och Fia startar podden ”Vill du prata om det?”

I den nya podden Vill du prata om det? kommer Ellinor och Fia att prata om allt från psykisk ohälsa och kroppsideal till samhällsnormer och familjeliv. De kommer att dela med sig av tankar, personliga berättelser och fakta om både baksidor och framsidor med att vara personer vars jobb mestadels handlar om att visa upp sig och dela med sig.

Men i vimlet av alla poddar som idag drivs av två bästisar är detta en annorlunda uppstickare då Ellinor och Fia faktiskt inte känner varandra alls. De kommer nämligen att lära känna varandra i podden – samtidigt som ni lyssnare gör det!

– Jag tyckte det skulle vara en kul grej att starta en podd där man lär känna en tjej i podden. För då är ju vi alla, ni lyssnare och vi, på samma nivå i vänskapen, säger Ellinor Bjurström och Fia Anderberg fyller i:

– Jag tror att det här kommer att vara otroligt otippat för folk. Vad gör vi här? Vad är det de lyssnar på? Jag hamnade själv smått i chock!

Hur det går får du höra i första avsnittet av podden som har premiär på torsdag den 4 februari.

Podden finns på Acast och där poddar finns och ni kan även följa podden på Instagramkontot Vill du prata om det?.

Foto: Baaam

Relaterade artiklar
Ellinor Bjurström om att leva med psoriasis: “Den har brutit ner mig nu”
Möt Fia Anderberg – Baaams nya bloggare
Ellinor Bjuström växte upp i ett utanförskap: Min högsta önskan var att passa in