Elizabeth Olsen med sitt mörkblonda hår.

TT

WandaVision-stjärnan Elizabeth Olsens hårförändring gör succé

Skådespelaren och Olsen-tvillingarnas yngre syster Elizabeth Olsen har bytt från rött till mörkbrunt hår.
Så här ser WandaVision-stjärnan ut nu!
5 snackisar från veckan som gått
1:11

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:11)

Slå på ljud

Elizabeth Olsen har slagit igen rejält de senaste åren. Marvel-fansen känner henne som Wanda Maximoff eller Scarlett witch från Avengers-filmerna och från Disney+-serien WandaVision där hon är en av huvudpersonerna.

Lizzy, som hon kallas, är den yngre systern till tvillingarna Ashley och Mary-Kate Olsen. Det släktskapet har under uppväxten varit något problematisk för henne.

– På den tiden ville jag inte ens bli associerad med Mary-Kate och Ashley alls, säger hon i en intervju med brittiska Glamour.

Elizabeth Olsen i WandaVision.

Elizabeth Olsen i WandaVision.

TT

Funderade på att byta namn

Det fanns också en tid då hon övervägde att plocka bort Olsen och kalla sig för sitt mellannamn istället, för att slippa höra att hennes framgångar beror på släktbandet till de kända systrarna.

– Jag hade även någon form av uppfattning redan i unga år av att jag inte förtjänat någonting själv. Och det berodde inte på att jag inte var stolt över vad mina systrar sysslade med, det berodde endast på min egen osäkerhet, säger hon.

Nu råder det ingen tvekan om att hennes framgångar beror på henne själv. Hon har radat upp nomineringar och utmärkelser de senaste åren, bland annat för Martha Marcy May Marlene, Silent house och I saw the light.

Coolingen Lizzy på stan.

Coolingen Lizzy på stan.

TT

Och nyligen var det dags igen på MTV movie and tv awards. Där kammade Lizzy hem priset för bästa prestation i en tv-serie och för bästa fight. Båda utmärkelserna fick hon för sin insats i WandaVision.

Gör succé med nya frisyren

Där är vi ju vana att se henne med rött hår, och när hon inte iklär sig rollen som Scarlett Witch brukar hon ha mörkblont hår och inte sällan mittbena. Så ser det dock inte ut under galan!

Där dyker hon nämligen upp med mörkbrun lugg och håret är uppsatt i en fin knut.

Elizabeth Olsen i sin nya frisyr!

Elizabeth Olsen i sin nya frisyr!

TT

Och den nya looken verkar ha gått hem hos fansen. När MTV delar bilder från kvällen på Instagram rasar det in glada kommentarer.

”Hon är så himla fin”, skriver en person.

”Hon är urläcker” skriver en annan.

”Sluta hon är så söt”, skriver en tredje.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Cruella – och alla andra nyheter på Disney plus i maj
Elizabeth Olsen: Därför ville jag byta efternamn
Systrarna Olsens superviktiga visdom har blivit viral på Tiktok