Way Out West

TT

Way Out West blir av i miniformat – så blir nya festivalen

Festivalen Way Out West har ställts in ännu ett år på grund av den rådande pandemin. Men nu meddelar arrangörerna att det blir en festival – i miniformat. Här är allt du vill veta om nya konceptet Way Out Weekend!
0:57

Efter reklamen: 10 saker vi längtar efter att göra när pandemin klingar av

(0:57)

Slå på ljud

Den tolfte augusti går årets nya Way out West koncept av stapeln. Däremot i en annan skepnad än vi sett tidigare. I år presenterar arrangören Luger miniformatet Way Out Weekend och biljetterna finns tillgängliga redan nu!

Way Out West 2021 inställt

Way Out West är Göteborgsfestivalen som årligen lockat en publik på över 100 000 besökare och världsartister som Kanye West, Frank Ocean och Lana del Rey. Festivalen har dessutom blivit omskriven i The Times och lockar besökare från stora delar av världen.

Men den tredje maj gick arrangören ut med beskedet att festivalen ställts in för andra året i rad på grund av den rådande pandemin. I samband med den inställda festivalen meddelade dock arrangören att Way Out West 2022 kommer bli starkare än någonsin. Då kommer vi bland annat få se artister som Robyn, First Aid Kit och Yung Lean.

Way Out Weekend – festivalupplevelsen i ett mikroformat

Däremot behöver du inte vänta tills nästa år för att ta del av festivalupplevelsen. Nu meddelar arrangören att de under tre dagar i augusti smäller upp Way out Weekend. Minifestivalen kommer att anordnas på Villa Belparc i Slottskogen. Man kommer då kunna se tre uppträdanden per dag och biljetterna säljs separat per kväll.

Festivalen inleds den 12 augusti med Amason och Esther för att sedan den 13 augusti låta Sarah Klang och Klara Keller inta scenen. Festivalen avslutas den 14 augusti med Deportees och Grant.

Way Out Weekend utlovar även fler bokade DJ:s och en mini-klubb upplevelse. Dessutom ingår även en gratis pizza i biljettpriset!

Biljetter finns tillgängliga redan nu på arrangörens hemsida.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Sensommarens räddning! Gröna Lund håller nattöppet och startar klubb
Way Out West 2022: Alla artister som är klara för festivalen
Kändisarna som dejtade varandra innan de blev kända